Världens bästa!

...Philippa! Hon var jättefin idag när jag red ut i REGN med två ekipage som sällskap, helt otroligt. Det gick till och med bra att galoppera BAKOM de andra. Hon är bäst! Nu får Linda ta hand om henne ett tag framöver eftersom jag ska på lite semester och därefter jobba i nio dagar.

Resultat...

..negativt - som vanligt. Gjorde ett tappert försök att gå till vårdcentralen idag, det enda positiva var att jag träffade en gammal klassis, Pedro. Eller ja.. det är väl egentligen positivt att testerna inte visar något men ska man behöva ha ont i halsen i två månader (år) utan att det är någonting. Hur som  helst så skulle jag ta det lugnt (haha) och komma tillbaka till veckan om det inte är bättre å då få en läkartid. Wiho!

Nu ska ja snart handla åt mamma och sen åka till Tveta för att rida och köra in lite mer hö. Treeevligt.

Hejs!

Träning!

Är inne i ett härligt "go" just nu, tycker det är roligt och gött att träna igen trots att jag inte är helt kry i halsen. Det är egentligen ingen bra kombination men tar man det bara lugnt är det ok, enligt mig. Idag kommer body-pump seten hem till oss, inga fel! Ska ta och göra en musiklista nu så blir det träna av sen.


Philippa har tagit det lite lugnt några dagar, skorna är påväg av.. Henrik kommer och skor idag så imorgon blir det full fart igen.

Annars så rullar det på som vanligt, jag börjar jobba på söndag - ska bli skönt! Väntar på antagningsbeskedet från skola också.. Hoppas på att komma in på "Hälsa och Wellness" på Karlstad universitet, var dock inte ute i tid så det är väl tveksamt..


Får bli en bild på Spikey idag, han står och övar på sin utstrålning - som krävs på dressyrbanan :P
Prins!


RSS 2.0