Bra dag!

Idag är jag positiv, lite trött imorse dock, gick upp tjugo i åtta och bondebarnet kom tio i (!) Hallå! Hon brukar normalt sett komma 08.02. Lite paniiik. Men men. Fick bli frukost på skolan helt enkelt.

Första lektionen var Biologi breddning = vi lyssnade på Pedro och Martin som hade sitt muntliga idag. Lektion två var egentligen foto, meeen som vanligt så hade vi inte speciellt mycket där att göra vilket resulterade i, tro det eller ej, att vi satt och pluggade svenska i 1,5 timme! Extremt duktigt, seriösa  var vi. Kemin var värdelös idag, vi gick igenom labben som jag inte ens var med och gjorde, varför? minns inte, var ju trots allt förra måndagen. Sist och minst hade vi miljökunskap = satt framför en dator i tio minuter (va det ens så länge?) och fikade resten. Det var den skoldagen det..
Inte bättre imorgon.. Miljökunskap, Biologi B, Svenska och Miljöpolitik. + en väldigt lång rast.

Efter skolan blev det hem för ett snabbt ombyte och iväg till gymmet, körde dubbelt på mage och ökade tyngden på armar idag, helt slut. Dessutom kan jag glatt (och svettigt) konstatera att man plågar sig själv lite extra om man tar på sig en t-shirt med stort tryck både fram och bak, det isolerar finfint, höll nästintill på att kvävas...!

Hem efter gymmet, duscha och sedan blev det en bakad potatis med skagenröra (ICA-gjord = jättegott) och en massa grönsaker + vatten. Kändes hyffsat nyttigt. Får ta igen pizzan från igår.

Nu kommer pappa snart och hämtar mig, blir plugga svenska resten av dagen.
Ajöss!
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0