Fin helg!

Tävlingen gick sådär, men det är inget att deppa ihp över. Båda hästarna var riktigt fina på framridningen, otur att det inte höll i sig inne på banan. Philippa går på tre veckors vila nu och jag ska ta tag ordentligt i skolan, ta en tur till Stockholm och göra en nystart på gymmet.

Det är en  såndär grå, tråkig söndag idag men ändå så sitter jag här och är rätt nöjd. Rummet är städat, kemin "klar" och livet bara myser på. Det verkar som om det går åt rätt håll nu, äntligen!

Kram på er!


Finaste!

Underbara tjejen har verkligen gått bra det senaste trots att min tid inte riktigt räcker till. Idag blev det ett ganska ordentligt pass i stora ridhuset, vänstergaloppen var det stora pluset idag, kunde samla till "piruett" i balans (!) sjukt nöjd! Det är så roligt när man bara kan räta på sig och hon följer med. Är riktigt taggad på tävling till helgen, har bestämt mig för att rida på vanligt bett i båda klasserna eftersom hon går stadigast på det

Igår var jag i Säffle och hjälpte till på Sten Lindgren träning hela dagen. På förmiddagen var det löshoppning och på eftermiddagen uppsuttet. Nästa datum är den 10 december - tycker alla som har möjlighet och tid, och lite lite hoppintresse ska ta och anmäla sig! Sten är grym, och ja, han är snäll ;) Kostnaden är 200kr + manege för löshoppningen och 300kr + manege för uppsuttna. Anmäler gör man till Cicci Haby!

En annan grejj att påminna alla intresserade om är SÄFFLE RIDKLUBB´s 50års jubileum som äger rum den 3 december kl. 19.00 på Medis. På förmiddagen är det Lucia/jubileumsshow på ridskolan. ALLA välkomna, för mer info se --> www.saffleridklubb.se <--

NU ska jag göra mig i ordning för Farsdags fika hos morfar!

Hejs!

Börjar om.. igen.

Det räcker med att nämna 'November' för att jag ska deppa ihop, surt. Har faktiskt varit glad ett bra tag men den senaste veckan har mycket gått åt fel håll (men en del även åt rätt, såklart!) Igår till exempel så städade jag hela nedervåningen, lagade mat och tvättade, resulterade i ett hack i tummen av ett glas i en ram, sjöblöt eftersom jag lyckades vrida duschen åt hel håll och jag fick sätta mig och äta helt ensam, kul.
Jag ska dock inte klaga för jag har en riktigt bra helg att se fram emot, ikväll blir det eventuellt en tur hem till Elin och Andreas, imorgon är det hopptävling (Philippa 90 och coach t Elin+Jim 1,05+1,10), kalas för Coffe och fest på kvällen.

Å sedär! NU kom Anton hem, det gjorde ju helgen ännu liiiite bättre åtminstone!
Så som sagt, nu börjar vi om från ruta ett igen och ger järnet för en superbra helg!


RSS 2.0