Beach -10

...here I come! Ellinor i min klass fick mig att få för mig att jag skulle göra som hon, äta frukt och grönsaker.. men eftersom hon fuskar med youghurt tänker jag minsann fuska med ägg och nötter? Det borde vara lagligt.
Alexandra på diet, hahahaha!

Jag har hittills klarat av 9 timmar utan att avlida totalt, men jag är hungrig så imorgon får det bli en dubbelsallad tror jag minsann..har dessutom gjort i ordning frukost och mellanmål tills imorgon bestående av banan,melon och ananas, och jag struntar i om det är fel, för mig är det rätt för det är det enda jag tål! Så det så.

Imorgon fyller jag år, vilket innebär skola till 15.30, klänningprovning =D - jag har fått skor idag! :D:D:D min älskade mor hittade ett par söta silverfärgade i Karlstad =D. LOVE! Sen blir det en tur till hästen och efter det karlstad på möte ;) så är det!

Nu ska jag strax sova!
Pusselipuss

och ja, min förälskelse håller i sig. Illa!


Känslor?



Melissa Horn framkallar bara ett deprimerat beteende. Skitmusik! Det innebär ju bara att man går skillda vägar, positivt. NOT.

Hahaha, har ni varit totalt "förälskade" i exempelvis en filmstjärna någon gång? Det ÄR jag, men det är ingen filmstjärna, bara någon som är totalt omöjlig att få, hemskt va?

Måste nog sova snart, innan jag blir deprimerad. Imorgon är en ny dag och vet ni? Jag kommer vakna GLAD.
Bytt ut Melissa mot fröken Ternheim, det blev inte bättre.
Klem klem! <3

Sämst!

Jag får villigt erkänna att jag är sämst på att blogga, MEN! Denna helgen har varit så oerhört fantastiskt underbar så jag måste bara få berätta! ( Ni får ursäkta om ett eller annat ord ser lite mysko ut, jag TÄNKER på norska...)

För er som inte vet har jag alltså varit på en Ungdomsledar utbildning utanför Oslo, på hotell Mastemyr med 100 ungdomar från Värmland och 100 ungdomar från Norge (Askershus, östfold och Hedmark) mellan 15-24år i ett projekt som kallas Unga ledare i VÄRLDENS BÄSTA IDROTTSREGION. Utbildningen sträckte sig från fredag eftermiddag till söndag eftermiddag och var heeeeelt kostnadsfri.

Vad gjorde vi då?
JO! när vi kom blev vi uppdelade i 7 (!?) olika grupper, jag hamnade i BÄSTA VITA gruppen, tillsammans skulle vi, 36 ungdomar, tillbringa helgen tillsammans.

Schema för helgen såg ut såhär:

Fredageftermiddag + kväll: Teambuilding, vi utförde massvis av olika problemlösnings aktiviteter+lekar, otroligt KUL! Efter detta var det middag = TexMex buffe med underhållning = en trollkarl = jättebra. Ingebrigt Steen Jensen föreläste med budskapet om att man måste få ha kul och man måste ha stoora mål!

Lördag: Det blev ganska tidig uppstigning för att sedan gå in på en dag fylld med övningar i bl.a ledarskap. Vi lekte mycket lekar och spenderade en heldel tid ute eftersom det var supergott väder. Vi pratade även om hur en förening/organisation är uppbyggd. Underhållning denna kväll var en tjej som görde stand-up, SUPERBRA! Och Maten var helt okej den med, sedan följde underhållning som vi deltagare deltog i som t.ex musiktävling. Föreläste denna dagen gjorde Cato Zahl Pedersen, man måste våga hoppa! - Man måste våga chansa/lyckas = Framgång.

Söndag: Efter en sen kväll följde en tidig morgon som bestod av många trötta ansikten men dagen var väl värd att "genomlida" vi fick nya kunskaper om bl.a retorik. Vi jobbade också med att prata inför grupp och skriva egna tal som vi framförde för halva gruppen, otroligt lärorikt och känslosamt men alla var bara SÅÅÅHÄR bra! Love! Efter talen, ville ingen åke hjem. Gruppkramar ledde till mer tårar till och med vår älskade ledare orkade inte hålla masken.

- Jag tyckte det här var heeeelt otroligt roligt! Och jag är imponerad över hur man kan utvecklas som person och finne nye kontakter på bare tre dager! Någonting gjorde att i alla fall vi, i vita gruppen, fick väldigt bra kontakt mellan oss och det är något jag kommer bära med mig. Inte nog med att vi var världens bästa grupp - vi hade världens bästa ledare också! Johanna och Thor-Anders, en stoooor guldstjärne till er, SUPERBRA!

Ska jag vare ärlig kan jag inte förklara i ord hur jag känner, jag är bara SÅ Glad och lycklig att jag kom med till den här utbildningen.

______________________________________________________________________________________________

Väl hemma nu, är det bara till att fortsätta bearbeta kursens innehåll och gå vidare i livet, på tisdag är det Styrelsemöte och jag ska minsann komma på något vettigt att säga som ska skaka om i grytan.

På lördag, är det andra dressyrtävlingen för i år, Färjestad ridklubb, LB:0 på Philippsan, mjukstart. Efter ridledarkursen ska vi starta LA, så är det bara, MÅL måste man ha i livet.

______________________________________________________________________________________________

Massvis med kramar från mig till dig!



Träning!

Igår körde jag som sagt ner min Prinsessa till ridskolan, hon har aldrig varit så lugn i hela sitt liv! Klev av transporten och in i sin box som om ingenting hänt, tömkörde henne (normalt sett exploderar hon) hon gick i slowmotion och hade öronen framåt och lydde minsta vink, började seriöst bli orolig i detta stadiet... tog in henne och gjorde iordning henne för att gå ut (hon var heelt ensam inne i ett främmande stall m.a.o) ingen reaktion..släppte henne i hagen och hon bara stod där i solen och såg glad ut?! Inte friskt för att vara Fjonkan.

Vid halv två-tiden åkte vi upp till Karlstad och Färjestad ridklubb för att rida för Charles Jonsson (ni vet han som är med i ponnyakuten och tränar ungarna), jag fick en häst som hette Juvel, helt okej. Fick en hel del tips och saker att tänka på måste jag säga. Om inte annat så var det en fröjd att se honom rida, han kan verkligen vad han gör.
Påvägen hem stannade vi och åt på Våxnäs, och Isabelle hissar ner höger bakruta..tror ni den gick att få upp sen? Naej, det lät som en helikopter i bilen HELA VÄGEN HEM! Lite jobbigt. Väl hemma på ridskolan stod Fjonkan stenlugn i sin box. hm...

Var bara hemma och tog det lugnt hela kvällen.

Träningen började 09.45 idag så jag var i stallet ca. 9, promenerade med henne i 20min eftersom hon inte fick gå ut i hagen innan träningen. Själva träningen gick helt okej! Det märktes att hon inte gått på bana så mycket det senaste men hon var riiiktigt fin på slutet! Efter träningen badade jag henne, tror faktiskt hon uppskattade att tvättas :P. Speciellt när hon fick gå ut i hagen och rulla sig efteråt, resten av dagen har hon stått och solat sig. Min fina sessa!

Hade träning för Evelina och Amanda också, det gick hyffsat, i alla fall för Evelina :). Hämtade ensilage också..
Intressant att jag ENBART skriver om hästar... haha. Ska ge mig nu!

Träning imorgon igen, 13.00 ;)

God natt!

Lite längesen

Hejsan hoppsan!
En tid sen jag skrev, har inte orkat med det, jobbat mycket och haft mycket att göra i skolan, idag är det dock långfredagen och jag bestämde mig för att inte plugga och inte jobba, bara göra sånt som är riktigt kul.
Med andra ord blev det en heldag med hästar!
På förmiddagen var Philip och Linnéa och hälsade på mig på ridskolan, de fick rida på Pelle en tur. Efter det red jag Texas bebis eftersom han ska säljas så småningom, behöver han ridas till lite, han gick riktigt bra faktiskt.Lilla gubben.

Efter ridhuset blev det ut till Fjonk en sväng, Catherine och Jakob skämmer bort mig totalt och mockar åt mig, inte bra. haha! Red ut en sväng med C och Korall :) red runt Sjöbyn i solen, mysigt.

Nu blir det slappa järnet hela kvällen, imorgon ska Philippa till ridskolan också ska vi till FARK o rida för Charles.
Kram!


RSS 2.0