<3

Min Philippa sviker i alla fall inte. <3


Låååång måndag!

Ja, en lång helg ledde till en otroligt lång måndag. Helgen har varit både stressig och jobbig, har gått upp klockan 6 både lördag och söndag vilket var segt efter en jobbig skolvecka, dessutom blev det stressigt att hinna klart i stallet då jag på lördagen skulle vara i Karlstad klockan tio och i söndags började jag jobba klockan 9. Men! Det är livet.

Philippa, mitt älskade odjur, har gått som en klocka faktiskt, igår hade dock vår granne släppt ut korna?! I en meter snö.. (de kan naturligtvis gå in också) men i vilket fall som helst var inte jag och min korädda galning beredda på detta så hon blåste upp sig slängde sig hejvilt och var allmänt bäng men det löste sig.

Idag har jag haft samtliga 4, 1½ timmes lektioner - tungt. Efter skolan satt jag på möte i två timmar, fick åka då eftersom jag inte varit hos hjärtat..Och nu sitter jag här i soffan och tänker inte röra mig många mer meter idag.

Stallet till möran.
Natta!

SEG dag!

Skoldagen var otrooooligt seg idag, fy tusan. Blir ju inte direkt bättre av att ha en drygt 2 timmar lång håltimma mitt i allt. Blev lite sittande UTE i SOLEN (!!!) i bara t-shirt då, supervarmt på våran uteplats :) mys! Hade mentorsamtal också, ska ha ett med studievägledaren nästa vecka oxå. Illa.

Efter skolan blev det hem till pappa och käka lite, sen stallet. Har haft lite problem på eftermiddagarna när bara Philippa ska in, Corall går nämligen fram till öppningen och ska inte släppa fram Philippa (rättare sagt så FÅR inte Philippa gå fram) så nu har jag haft terapi med monstret några dagar, jag backar undan henne genom att bara gå mot henne och säga backa, tills det finns plats för Philippa att komma fram, sedan säger jag stanna och IDAG fungerade det ÄNTLIGEN. Jag blev glad. Philippa gick braaa, hon har gått bra i två dagar nu, visst hon ångar på och tittar på allt men hon är bra. Igår blev det dock en incident när Malin och jag skulle rida åt varsit håll när vi var klara..
Philippa taktar AAALLTID några steg när vi kommer ut på asfalten, lika så igår, fast efter de där få taktstegen drog hon järnet, heeelt knäpp. Troligtvis blev hon rädd när hon hörde Cocass mot asfalten (har ju varit snö på vägen tills igår). Fick i alla fall stopp men det där med avskrittning var ju bara att glömma...

Imorgon har jag svenska och en halv biologi, resten av dagen blir föreläsning. OVÄRT.
God natt!

Jobb jobb möten möten möten...

Hejsan hoppsan!
Just nu är det myyycket att göra, allt på en gång verkligen! För det första så har jag fått första tjing som vikarie på ridskolan, tänkte att det är nog inte så mycket att göra.. eller hur! Jag har varit inne 3 gånger på en vecka cirka. Men det är pengar! Ska jobba hela dagen på söndag, men ja klagar inte! För det är KUL, alla har varit sååå duktiga hela tiden, glad =).

Sen så är det maaaassa möten nu också, denna veckan är det 5 stycken, igår var jag i Karlstad på DUS möte, jag och Emmie körde stenvilse som vanligt, två gånger dessutom. Man kan tro att vi aldrig varit på idrottenshus förut? Men jo, vi har varit där närmare fem gånger och det ÄR lätt att hitta. På lördag hittar vi direkt. Då är det nämligen årsmöte gånger två, DUS och VRF. Imorgon är det dessutom SRK styrelsemöte och på söndag är det tävlingsmöte, får se om jag hinner med det.

Så är det! Hade stallet imorse också, supersnabb var jag som alltid. Red på Fillifjonkan en sväng i paddocken, hon va fin, men är så sjuuuukt sugen på att åka iväg för att träna och tävla...

Nu får det bli tv:n en stund.

Natti!

Läääängesedan

Hej hopp! Nu är jag tillbaks, eller jag har varit hemma sen i tisdags kväll men har inte hunnit skriva. Egypten var bra, det va VARMT och jag brände mig som bara den redan första dagen vilket innebar att jag va tvungen att ta det lite lugnt resten av veckan och därför är jag inte speciellt brun. Illa!

Har varit värsta duktig och jobbat hela två dagar denna helgen, i fredags vikarierade jag för Lena på ridskolan så jag hade tre lektioner, gick superbra. Förutom första lektionen då Sandy inte riiiiktigt var på sitt bästa humör. Stackars barn... De två andra lektionerna var stallelever och dessa skötte sig alldeles ypperligt.
Inatt satt jag även barn/hundvakt mellan 19.00 - 03.00, barnen somnade klockan nio och jag och Ebonny somnade vid elva tiden. Helt okej :P.

Min lilla älskade häst var riktigt sur på mig när jag kom till stallet i onsdags, hon tittade inte på mig på en timma sådet gällde att fjäska ordentligt för henne. Lilla surpuppan, meeen jag ser det positivt hon hade troligen saknat mig. Red ut barbacka både i förrgår och igår, gick superbra igår, hon var SÅÅÅÅ fin! Hjärtat mitt.
Nu har jag förnyat och betalt licens för 2010 så den 18 april bär det troligtvis av till Sunne för att tävla dressyr.

Nej, nu ska jag göra mig i ordning och åka till Säffle för att gå på ett möte. (Har FEM nästa vecka...)

Ajöss!

RSS 2.0