2009-2010

Jaa.. nu är snart 2009 slut! Det har gått väldigt fort faktiskt. Det känns dock som evigheter sen det blev 2009. Illa!

Hunnit med en hel del dock. Orkar inte fundera på det nu!
Dessutom skriver jag som en kratta för tillfället!


GOTT NYTT ÅR!


Lääängesen!

Ja, det var längesedan jag skrev nu. Usch och fy. Kan bero på att jag varit hemma hos pappa i en vecka cirkus.
Jullov nu i alla fall och dessutom MAAASSAAAA nysnö och minusgrader. Så hiimla underbart!

Har fått världens ryck att träna Philippa, går så lätt nä det är mjukt och man kan rida överallt.

Igår red jag faktiskt Fabian, det va roligt! Vi galopperade i halvt galet tempo och jag hade lite halvt svårt att få stopp. På eftermiddagen red jag även Philippa, samma tur, fast åt andra hållet. Gick som bara den, härligt att kunna ösa på lite.

Idag har jag tagit det väldigt väldigt lugnt, läst lite i en bok och slaappaaat en aning. Sen körde jag min kära bror till Säffle och åkte ut och red med Malin, galopp idag också. Blir nog ungefär samma imoron, hoppas på uppehållsväder så att jag kan fota lite för jag har nämligen snott familjens Karlssons kamera, hoppsan! Får se om det kan bli något fint.

Nej nu svamlar jag bara! Får skicka in några bilder istället.
Ajöss!

Syster, malin och jag var i Karlstad och köpte julklappar.


Har som sagt kommit en del snö, vi passade på att leta efter vår kära kanin, utan framgång.



Firat jul med farfar och kusinerna, nååågon fick vara tomte!



Fabian och jag på fältet, laddad!




Fiina flickorna.


Finaste Santo



Isabelle fotade mig och Philippa i fredags :) hjärtat!


Min vän..

har nu flyttat till Arvika. Till en man på landet. Och det gör så förbannat ont! Önskar tårarna tog slut någon gång.

MIN Nitro <3
min för alltid!


Glömde...

...bilderna!
Min soffkompis ;)

Baloo

Och mitt älskade träningsmonster<3
Philippa


Snöigt

Jaa o det är uuunderbart! Jag älskar vintern, helt klart :D har varit ute på en snabbsväng med Malin och Cocass, gick suuuperbra. Hon ägde världen idag min lilla häst. Hoppas verkligen att vi får vara med för Wille på lovet, vore verkligen superroligt.

Idag började jag 12.30, vilket innebar att jag sov till klockan tio, underbart. Kom på att jag hade bakningen till Miljökunskapen idag, så det va bara att veva ihop en kaka, god blev den. Hade kemi först, tittade på en miljöfilm, bra repetiton inför politikprovet imorgon. Och på miljökunskapen fikade vi och pratade lite, mys <3

Efter skolan åkte jag till Säffle och hämtade Coffe o körde hem honom till vår kära fader. Och sen till Fjonkan, lyckades skala en finger när ja broddade, blodet sprutade. Uschamejjen! När hon flyttat tänker jag minsann låta brodden sitta i.. lite riskabelt nu när hon går med fölungarna.

Fick bråttom hem och nu sitter jag här med Baloo som däckat.. spännande. Ska titta på miljöfilmen igen och efter det blir det bonde!

Ajöss <3

No, I don't belive you, when you say you don't need me anymore...

Game over.

Tänk att något som aldrig existerat kan göra så himla ont att förlora.


Orkar inte mer, någonstans tar det bara stopp! Samtidigt som man måste inse hans val och hans känslor. Och visst förstår jag.. men det hjälps inte alltid.


Jag ska gå i kloster eller bli lesbisk, har inte riktigt bestämt mig än, något måste göras!

Julkonsert snart, glömma allt för en stund!
Ajöss!

Måndag <3

oooch det snöar :D och jag är inte i skolan... vägrar att gå dit och misslyckas totalt på ett kemiprov IGEN så idag ska jag bannimej plugga arslet av mig så fort jag skrivit klart här. Bara så ni vet ;).

Hittade igår mitt älskade julte i en liten burk. Mums! Det är så underbart gott. Ska se om jag kan hitta det imorgon när jag ska till Karlstad på julklappsjakt, det börjar nämligen ta slut. Inte kul..

Min lilla ängel har haft vila sen i torsdags på grund av Lucia Showen. Tror inte att hon är så ledsen över det faktiskt :P idag ska vi i alla fall ut en tur i snön <3 mys! Men eftersom vi inte har snösulor x( så blir det till att införskaffa matolja, har hört att det ska fungera bra. Ska pyssla lite med Chickan också, inte hunnit med det heller den senaste veckan. Pluttan! Ska ladda kameran nu så med lite tur kommer det bilder om ett tag.

Lucia Showen gick allt bra, visst var det missar här och där men i det stora hela tycker jag att vi gjorde det bra. Carra plutt var lite spänd i invigningen och orkade inte riktigt jobba igenom formen men han var duktig ändå! Ja menar det är inte alla skimmlar som kliver in i ett mörkt ridhus med åtta facklor och fullsatt läktare. Tycker bra om det lilla pållen :)
I julklapp fick ungdomssektionen en ridlektion på Färjestad för Charles :) och pizza efter det, ska bli riktigt roligt tycker jag!

Just nu hoppas jag mest av allt att någon ynkling inte kan vara med på dressyträningen för Wille på lovet, är sjukt sugen på att träna igen! Funderar eventuellt på att åka in och hoppa julklappshoppningen på lördag bara för att få skutta lite, hon har ju inte hoppat på 1½ år så det blir lite lågt i så fall. Får se om jag får tag på någon transport :)

häst häst häst känner jag..

Imorgon blir det i alla fall som sagt julklappsjakt och efter det blir det julkonsert med mamma och Marita <3 ska bli riktigt mysigt!

Nu får jag fortsätta plugga :)

Puss!

Varför?

Det gör så ont att inte förstå, att inte inse varför det är som det är. Önskar bara att allting kunde vara som förut... Vad är det som händer egentligen? Kan du svara på det? 


:(

Man kan ju alltid testa om man har tråkigt ;)

maariaa-t.bilddagboken.se har en tävling där man kan vinna 2 st RG schabrak, (och för er som inte vet vad RG är så är det ett väldigt känt märke.)

Paarreee

Ny vecka - nya möjligheter!

Hejsan Hoppsan!
Har haft en riktigt dålig dag idag, sådär så man bara vill slänga sig i sängen o grina, vilket jag dock gjorde tillslut. Meeen det artade sig helt okej tillslut. Efter mitt utbrott så skrev jag faktiskt en sida till min och Malins uppsats och efter det åkte jag ut och red Philippa för första gången på en vecka. Hon var såklart hyperpigg, meen jag tycker om henne ändå!

Efter Philippa var det dax för ridskolan, jag kommer nog faktiskt sakna det på måndagarna, börjar bli en vana! Vid klockan sex hade vi sångträning inför Lucia Showen, kom mångaa vilket var väldigt tummen upp! Vi tog även kort till ett reportage till Säffle Tidningen :). Vi hade en timme på oss emellan sång och kadrilj så då passade vi på att hänga upp julgardiner i cafeterian. Fint blev det! Och sist men absolut inte minst red stalleleverna Kadriljprogrammet X-antal gånger, dom kämpade såååå bra! Och jag var stolt som jag vet inte vad. Nu känns det verkligen som om det kommer gå bra!

Imorgon är det sovmorgon <3 det! Malin kommer dock hit rätt tidigt så ska vi fixa musiken till kadriljen och invigningen och eventuellt blir det en tur till profab också. Sen franska och efter det blir det till att rida vilddjuret! Förövrigt så fyller Chikita 6månader idag lilla bebisen börjar bli gammal!

Så så är det serni!
//Alexandra

Lördag. igen!

Tiden går så fort! Bara rinner iväg under ens fötter känns det som, hinner inte med någonting längre.
Har till exempel inte ridit Philippa sen i måndags, finns dock tusen anledningar till varför. I måndags när jag red henne var hon trött i kroppen helt enkelt, på grund av det skulle hon vila tisdag, vilket hon gjorde. Sen hände det som inte fick hända (IGEN), sjuk... samma som alltid. Börjar med lite ont i halsen och övergår tll hosta som sitter i längre än nödvändigt. Usch och fy! Onsdagen blev det med andra ord bara en liten promenad, hon var seeeeg då också, trots att det var minusgrader och fint! Även torsdag låg jag hemma, halva dagen i alla fall. Var helt trött efter skolan :(. Oooch igår var jag med Linus och Lucas till Karlstad en sväng.

Efter en totalt ointressant förklaring till varför jag inte ridit, det var enbart för att lätta mitt eget hjärta, så kommer vi fram till...

...IDAG har jag varit på ridskolan mellan nio och fem typ. Heeeelt totalt slut. Det var minihoppning, pyntning, möte och sångträning fram till 3-tiden och efter det red jag Carra, det gick helt okej. Det får bli som det blir på Showen, bara o hoppas på att han sköter sig. Vi avslutade till och med att hoppa några språng på 40cm HAHA det roliga var att jag var rädd. Fy tusan! Ska in och hoppa Philippa till veckan tänkte jag, får la se hur det går då. Julklappshoppning om två veckor är målet ;)

Åkte direkt till Åmål efter ridskolan, tittat på tv och bara tagit det lugnt sen dess. Anton och Veronica har varit här en sväng och nu är Lisa och Coffe hemma så det har inte varit speciellt ensamt. Pizza har vi hunnit med också, Hawaii med bearnaisesås, det ni! OCH !!! TORGNY MELINS är i FINAL i Dansbandskampen, totally amazing men ååååh så kul! :D Kalla mig nörd.

Imorgon, klockan strax innan nio närmare bestämt, går bilen mot Karlstad fullproppad med Åmåls USEKARE. Då ska vi på Ungdomsforum och jag har hört ryktas om att det blir Bowling och hamburgertallrik, mumma!

God Natt på er!
//Alexandra

RSS 2.0