Träningsvärk deluxe!

Jo tack, mina ben har lite halvt sagt upp sig efter gårdagens bravader! Men det är inte mycket att göra åt det, jag började ju trots allt klockan 6 i morse också och det tog inte ens emot att gå upp (psykiskt i alla fall).
Sabine fick jag väcka så hon fick upp och mocka lite skit med mig eftersom Carro är sjuk, igen.

Har även varit tur och retur till Åskebro idag, Ella har tränat för Erik Berggren, gick kanoners, jag var en mycket effektiv hinderhöjare och bajsplockare, i alla fall om jag får säga det själv!

Philippa fick gå lite i ridhuset nu på kvällen, barbacka, inte fel! Hon var faktiskt riktigt fin. Har tvättat hennes paddar och backONtrack idag så imorgon blir hon ren och fin på benen igen. Perfekto!

Nu sitter Sabine och jag o tittar på Paul Schoekmöle (stavning?! vad är det?) hingstarna på dvd, riktigt roligt faktiskt. Man blir ju lite drömmande om man säger så.. väldigt bra uppladdning inför veckans hopp och dressyrträningspass. Imorgon ska det hoppas lite här och på fredag drar jag vidare mot Bålsta (!?) och ridsportsforum med förbundet, blir där hela helgen så jag får väl försöka få upp Anja på min lilla häst.

Imorgon ska jag passa på att rida Goldie oxå tror jag minsann!

Kram!

Ojojoj

Mina ben värker något enorm, beror på att jag har ridit ponny i alldeles för korta läder idag usch! Men roligt var det! Två stycken små ulltottar har jag rejjsat på idag, riktigt skojj!

Eftermiddagen gick åt till att rida Goldie, han är allt bra fin, fast idag var han lite dum faktiskt, fjantade runt för en låda som stod där den inte brukar stå.. rödtott! Red honom igår oxå, i ridhuset, gick riktigt bra! Finaste kungen =)

Philippa vilar idag men igår red jag lite i ridhuset innan jag och Anja åkte till apoteket och hämtade lite meduciiiiiner. Najs. Vi hade riktigt flyt när vi var inne på COOP och handlade lite, hittade nämligen en sån där bra diskborste som vi hade tidigare - med svamp istället för borsta åsså kan man fylla på med diskmedel i den - superbra!

Annars har det väl inte hänt så jättemycket idag. Ett ord - Gubbsjuka. Får representera dagen, berörda förstår.

NU ska jag titta på film och korsitaket, det blir sommaren med Göran - idag oxå!
Imorgon är det stall 06- ca 14.00 sen ska jag och E på träning!


puss!

Kall dag!

Ja usch, idag har de första snöflingorna för den här säsongen fallit över Storängstorp, brrr... Idag har jag jobbat halvdag i stallet och på förmiddagen tränade jag dressyr för Carro på Philippa, i början kändes hon inte alls som vanligt men vi skyller på ogenomriden kuse (hon har ju trots allt tagit det lugnt sen i torsdags och hoppade igår), när hon väl fick komma igång och galoppera var hon jääättefin! Skruttan! Kunde böja och ställa hur som helst ooch göra helt okej skänkelvikningar i både trav och galopp - KUL!

På kvällen var jag med E på träning på ett nytt ställe för Erik Bergqvist, gick så bra så men uuuusch vad det var kallt!!! Mycket fint nytt ridhus var det i alla fall =D

Imorgon ska jag vara i stallet heeela dagen, klippa ponnys + tvätta och förbereda för tävling på fredag.. nationell i Södertälje?! tror jag... Plus att jag ska träna Philippsan för Josefine på förmiddagen, skoj! Sen får hon ta det lite lugnare i helgen eftersom vi ska på tävling med ponnyer både fredag och söndag.

Så är det!
Nu ska jag sova!
Natti =)


Long time ago...

Jaha, hur ska man lägga upp det här då?

Jag är ju ingen superbloggare i alla fall, det är ju en sak som är säker. I helgen har jag varit hemma i Åmål, festade i lördags vilket inte var speciellt lyckat men däremot luuuuckat! Kommer inte ihåg så mycket - mellan 23-02. Men men! Ber om ursäkt för det ;)

Är tillbaka i älskade Kvicksund nu i alla fall - har jobbat hela dagen idag, skönt att vara igång. Dock stel i kroppen och småont i båda knäna, får bli gympaskor imorgon också.

Vi har lite mindre hästar i stallet nu, Champ och Likör har åkt hem, Disney är i trappalanda och Dagny+Tribun har flyttat.
Förra veckan fick Philippa nya skor av Emma och Kocka var här och kände igenom henne, hon hade spänningar i korsryggen som han lossade på också var hon lite gallig i bakknäna (liniment på dem). Skrittade torsdag och fredan och under helgen har Anja ridit lite på henne. Idag var det hoppträning för Josefine som vi var med på, gick helt okej med tanke på att hon har tagit det lugnt i fem dagar. Vi hoppade studsserier och enkelhinder på spåret.

Ååå jag har ju glömt säga att jag var på Mamma Mia musikalen när jag var hemma, den var riktigt bra!

Nu blir det alldeles strax sängen, har sovmorgon imorgon, eller ja det blir väl vad man gör det till.. kanske skulle ta en promenad. Plus att jag har träning för Carro klockan 11.
hm...

Spikmattan får nog få sig en omgång också!

God natt!


Partypinglorna!


Rullar på..

Japp, det gör det! Vissa förändringar kommer ske men det tar vi när allt är klart..

Just nu sitter jag mest och gör ingenting eftersom jag är ledig, inte helt fel ska jag säga er, borde dock ta tag i disken, gå ut och klippa Philippa, göra matlådor och rida, men det får bli liite senare, man ska väl hinna vara LEDIG också?!

Cezar har Carro ridit på två dagar nu, han sköter sig bra! Bättre för var dag, positivt. Han är riktigt fin med ryttare, annars ser han ju lite mer ut som en valack :P även i beteedent, vilket är positivit och väldigt skönt!

Champ får spekulanter från Norge idag efter klockan fyra, hoppryttare. Får se hur det går =) hon ska få sig ett bad innan för nu är hon daaaammig!

Goldie har jag ridit ut på 4 dagar denna veckan, känns bra! Vi börjar hitta varandra lite mer. Igår var vi på sumpvallen och galopperade =D

Lucaz går ute dygnet runt med Zorro, ska dock plocka in honom en sväng sen om jag får tid över, nästa vecka får dom nog börja gå in på natten igen, i alla fall om Zorro får bestämma, Lucaz går mer än gärna ute.

Philippa gick träning för Josefine i fredags, hon lyssnade och tittade på allt utom mig så det tog ett tag att få till det men det släppte tillslut, hon är brunstig....... Igår vilade hon och idag får det nog faktiskt bli lite ridning på sumpvallen (en gammal hockeyrink, sand under med gräs och småbuskar ovanpå - perfekt!) Sen ska hon ju som sagt klippas så det lär väl bli lite bombartat ett par dagar!

Igår var jag och Anja på hööks och IKEA under lunchen, köpte ett ländtäcke och reflexer på HÖÖKS och ett durkslag, duschdraperi och förvaringsgrej till mitt stallskåp på IKEA.

Ska försöka taa lite nya bilder så ni får se hur det ser ut och hur välstädat jag har det (i stallet).

NU Får jag sätta lite fart om jag ska hinna med allt som ska göras!

Kram

Hundvakt åt Aimy, Carros vovve har jag varit några nätter oxå ;)  

RSS 2.0