SLAPP dag!

Här sitter jag i min ensamhet medan dom andra är ute och sliter, det känns väldigt bra faktiskt!t Har väl egentligen inte speciellt mycket att tillägga heller.. var tro det eller ej (!) ute i helgen med Johanna och Anja, det var kul! Va på Harrys i Eskilstuna.

Philippa mår bra, gjorde i alla fall sist jag såg henne så hoppas på detsamma nu, ska ta och motionera henne lite senare och förhoppningsvis orkar jag få med Anja ut på en tur i löparskorna! Det behövs känner jag, totalt igensegad! Blir lätt så när man sover till halv ett.. inte bra!

Puss på det!

Orkar inte komma på någon rubrik!

Jag fördriver tiden på min lediga (!!!!) onsdag med att ligga nerbäddad under täcket med datorn och katten, helt okej förmiddag! Borde dock sätta mig i bilen och åka till bidermans med en sadel samt handla lite mat till mig, det eeeekar på min hylla i kylskåpet, det värsta av allt är att hallonsylten är slut... inte okej.

Har redan sprungit två dagar denna i veckan, måndag och tisdag. Idag är det vilodag (hoppträningar i massor..) men vi kör imorgon och på fredag igen :). Känns bra! Jag har som plan att bli smal och fräsch...hm!!!

Igår tränade jag dressyr, red program för Josefine, gick helt okej! Idag hoppning, det är som ett helt styrkepass när man rider Flippsan på hacket, men hon känns bättre på det så det är bara till att stå ut.

Funderar på om jag ska åka med på Ellas träningar ikväll och eventuellt stämma av en dejt med Emelie på Strömsholm! Får kolla upp detta.. känns som om det kan bli väldigt mycket soffa och tv för mig annars, inte bra.

Ha det fint!

Stockholmo!

Alex har nu anlänt till Täby, tänkte att ni behövde ha koll på det ;)

Träning!

Var ett tag sen något skrevs här nu! Har varit upptagen helt enkelt. Sitter här och slappar lite efter att ha varit ute i princip hela dagen, superskönt väder - solen värmde lite till och med!

Igår var det hoppträning för E på Åskebro och Strömsholm, jag var bara med till sistnämda, det gick fint! Nyttigt att titta på träningar, det får man nästan ut mer av än att vara med själv, iaf i vissa fall.. Idag har jag och Flippsan tränat för JB, hoppning! Det gick jättebra! Andra  gången jag hoppade henne på hacket, kändes bättre än sist, roligt!
Fick bli en lite längre uteritt på Lucaz också, så härligt väder!

Imorgon bär det av till Stockholm med pappsen!

Nu Ska jag och Bine trycka i oss en varsin semla ;)

Kram!

Gött i ordning!

Har tagit en tur i löparskorna, gick fint!

Laddad!

Har precis varit ute och gjort klart hästarna och laddar för den kommande löprundan, hur laddar man på bästa sätt egentligen? Jag tycker det är genom vila i alla fall. Haha!

Idag har jag och Flippsan tränat för Josefine, hon sa upp sig lite idag och jag red kasst men det gick rätt bra ändå! Det är bara att komma igen och tänka framåt, man måste ha lite att bita i - för att nå framgång. Efter träningen tog jag (äääääntligen!!!) tag i klippningen som borde varit gjord för en månad sen så nu är hon nyklippt och nybadad, hon ser helt enkelt mycket finare ut. (Philippa alltså.. - jag väntar med dusch tills ikväll)

Igår kväll hade jag (och Anja) beslutat oss för att sova tidigt, sagt och gjort, varför blir det aldrig som man tänkt sig? ca 20 minuter efter att jag somnat ringer naaturligtvis telefonen, som tur var va det fröken Storm, hade det varit någon annan (vilket vore rätt otroligt eftersom det inte är så jättemånga som ringer mig runt 11 på kvällen) så hade jag minsann inte svarat. Var lagomt pigg i morse..

Till helgen blir det en tripp till Täby och Ingrid med pappsen!

Nu ska jag fortsätta att ladda genom en tur till stallet...

Kram

Vuxenpoäng!

Jag har varit och storhandlat - utan att köpa något socker (godis osv...) inte ens cola eller chips, bara nyttiga saker! Massvís med grönsaker och frukt. Känner att jag är på G nu alltså. Om det inte hade varit för den där svängen på MAX då.. MEN vi skulle egentligen till en pizzeria och då hade jag kunnat äta sallad... dock verkar ju pizzeriorna i Kvicksundstrakten stänga klockan åtta på kvällen.. OFTA en pizzeria stänger klockan åtta? Näej.

Idag åkte även granen ut och Anja har storstädat hela huset (ingen idé jag tar åt mig den äran inte...) Hopptränat har jag och Bine gjort oxå, det gick jättebra! Skuttade mest kontrollövningar, red på hacket och det fungerade fint. Eventuellt blir det hoppning på lördag också, får se hur hon känns imorgon, hon har gått rätt hårt sen juluppehållet. Hon börjar bli riktigt fin! Kul!

Ser fram emot helg nu!

Kram =)


Pigg. Not!

Känner mig som en klubbad säl ungefär! Helt slut i både huvudet och kroppen, jag och Anja fastnade framför tv:n igår, det var inte ens något bra på tv.. snarare fascinerande.


Storkok!

Har precis släppt in Lakrits - som blev otroligt besviken då han gick direkt till matskålen och den var tom, stackars katt! Nu stoltserar han runt i huset och irriterar Isis som nog tycker att det här minsann är hennes hus. =)
intressant info - jag är ledig! Rätt gött, sov till halv tolv, inte riktigt likt mig men det blir så när man inte somnar i tid.. trots att jag la mig vid tio.

Det enda nyttiga jag gjort hittills idag är att göra köttfärssås, om man ens kan kalla det för de.. det är ungefär 70% kidneybönor/kikärtor och 30% köttfärs om man ser det så. Med andra ord en ganska nyttig röra. Gott blev det också.

Har tänkt rida Philippa i ridhuset lite senare också, blir lite dressyrarbete - galopp! En sväng till E-tuna för handling är också inplanerat. Känns som en otroligt stressig dag detta.

Nu fick jag en 6kgs katt i knät så avrundar här!

Hejs =)

hm..

Här var det tomt! Har verkligen ingenting att skriva om just nu, eller jo, men inget intressant...

Philippa går i alla fall super nu, det är bra för snart är det tävlingssäsong, äntligen. Har inte varit på en tävlingsbana sen i juni, längesen. Nu är det hårdträning tills vi åker hem, punkt slut!

Det går inte riktigt som jag tänkt mig idag, när jag skriver hoppar bokstäverna iväg ibland (lät skumt - är skumt) också försöker jag beställa bilder men de vill inte laddas upp, blir lite lätt irriterad.
Hm, det var väl det ja!

Hej!

Slut på ledighet!

Så är det minsann, imorgon bär det av hemåt igen, tillbaks till min fina Flippsan och resten av allt folk o fä såklart. Det är med blandade känslor.. inte långt kvar nu - vilket oxå känns åt båda håll! Skumt...

Idag har jag  i alla fall varit i Göteborg, Kungsbacka - Vallda om jag ska vara helt ärlig. Pappa, Ingrid, Andréa och jag tog oss en tripp, det var trevligt! Jag har åkt pulka, bob och stjärtlapp, hade nog roligast av allihop (det var jag och mina fina kusiner som är 2½ och snart 5år...) känns ju bra. Haha!


Snyggast i stan!!

BRA start på veckan, helt klart. =)


Happy new year och god fortsättning!

Som mina få trogna läsare märkt så är jag lite off just nu och så lär det fortsätta vara tills jag kommer tillbaks till Kvicksund. (på onsdag kväll!)

Imorgon är planen en tur till Årjäng, tisdag Göteborg och onsdag tillbaks hem, med andra ord lär jag spendera många timmar i bil några dagar framöver.

Ha det bra tills dess!


RSS 2.0