Äntligen!

Slut på lovet snart! Lite tråkigt men ändå ganska skönt :) Imorn kommer älsklingen hem :D <3

DU är allt!

Sportlov!

Japp, nu är det minsann sportlov och jag har såå mycket att göra! Först och främst är det hästarna;

Cocass, ska ridas i princip varje dag + mockning. Snärta får gå så mycket jag orkar har även henne fullt ut tills på söndag, sen så har jag Parducci på heltid i Sjöbyn från och med imorgon och på torsdag åker Cicci och Märta till Skåne så då har jag Eulalia, Fabian, Bosse och Santo också och då är det full stalltjänst som gäller tills på lördag kväll då Madelaine tar över på söndag. TJOHO! Men det är kul ;)

Sen så har jag massor som borde göras med skolarbete också, har matte, franska och engelskaprov veckan efter lovet, blir till att sätta fart nu!

Idag blir det slappt nu på förmiddan, ska iväg på middag hos Pontus föräldrar vid 14.00 och efter det blir det Sjöbyn och rida stona, efter det träning för Ann-Margreth på Parducci med Jessica och Ralf :). Skoj!

Så där fick ni en lite uppdatering, kommer inte bli mycket dator denna vecka.. har en hund som behöver tränas dessutom!

Är jätteavundsjuk på alla som varit i Götebort på mässan :(!! Vill också.. men de finns ingen tid till det.

23/5 Drar jag till Valencia :D kommer hem sen 28/5 (eller tidigt 29/5) för att mer eller mindre direkt åka till Forshaga eftersom Fredrik tar studenten då ;). Tjoho!

Saknar min Fredrik något otroligt! Han är påväg upp till Norrland och kommer vara borta hela veckan :(. Elin är i Egypten och Malin i Florida, yey!

Pusshej!

Fixa?

Någon som har lite koll och har lust att redigera lite på min blogg??
Färger och så vidare är inga problem men när det gäller att ändra bilder och så kör det ihop sig lite..

:)

Hejsan hoppsan!

Fredag
Har befunnit mig i Säffle hela helgen, som vanligt! I fredags mådde jag lite halvkrassligt så Susanne fick ta mina lektioner, lite tråkigt ^^/ men men! Åkte i alla fall till Fredrik, Sam och Gunilla hade gjort jättegod mat som de kom dit med :) mums! Sen tittade vi på Let's Dance och soooov.

Lördag
Fredrik gick upp tidigt för att jobba och jag följde med Katarina och Margareta (Fredriks mamma och moster) till Runa i Kila och drack kaffe, var ner till stugorna och mätte lite till en utbyggnad också. Efter det kom pappa och hämtade mig, åkte till stallet och gjorde i ordning hos hästarna, hoppträning med Dali nästa! Jag hade absolut inga förväntningar eftersom hon inte hoppat ordentligt på evigheter men ska jag va ärlig så gick hon riktigt bra! Var lite ringrostiga både två men det var riktigt kul!! :D Efter träningen kom Fredrik och Ronny för att hämta mig så vi åkte hem och åt mat, blev hockey på tv, jag somnade dock :p.

Söndag
Lyckades få F att skippa jakten, eller åtminstone vänta ett tag. Åkte ut till Kila och bara va bonniga hela dan, jätteskönt ute! Blev ett par drag med fyrhjulingen och korvgrillning :). När vi kom hem hjälpte jag F med lite plugg och sen var det Parducci som skulle löshoppas så det var bara att bege sig till ridskolan, han skötte sig alldeles lysande så nu längtar jag redan till nästa gång! :D.
 
Imorse var det lika segt som vanligt att komma upp..fanns dessutom inget varmvatten så det blev till att duscha kallt, burrr(!). Kom i alla fall med bussen idag, positivt! Skolan var bara allmänt seeeg. tråkdag! Var i Säffle och hämtade mina grejer hos Fredrik efter skolan och sen dess har ja inte gjort speciellt mycket!

Fick en topp från esprit av mamma i lite förtidig namnsdagspresent :) (Alexandra Imorn ;P) hah.
 Den ser bättre ut i verkligheten :)

Var även och lånade en engelskabok, roman. Brother and Sister writte by Joanna Trollope, hoppas på att den inte är alltför trög, nästan 400 sidor..


Imorgon så blir det skolan till halv fyra och efter det så blir det ut till Östby, rida Parducci lite. Mamma skulle dit och boka resan också :D i maj åker jag, mamma och Lena till Valencis :D! Ska bli underbart skönt om man säger så <3!
Sen så blir det en del plugg också, har både kemi och franskprov på torsdag..usch!
Pusshej!

Dagens dag idag är tisdag.

Så sant så! Franskan imorse var bara allmänt jätteseg men, vi slapp Lillian! Seger ;D. Så får man inte säga men så är det serni. Matten var konstig massa nya formler att lära sig, usch och fyyy på de. På lunchen övergav mina vänner mig, taskigt! O ja såg dem inte i matsalen så jag åt med några andra.. inte roligt inte roligt :P.
På samhällskunskapen och biologin kollade vi på film, slappt.

Har gjort alla mina val idag också...!
Ind.Val
Foto A
Franska steg 5

Valbara kurser
Biologi B
Cad A
Miljövetenskap

och inriktningen blir Matte/Data. Ja känner mig som en nörd!

Efter skolan tog jag bussen ut till Östby och red Parducci med Jessica, han va busig, stått några dagar nu! Blir ut och rida direkt efter skolan imorn igen. Mys!

Förövrigt så drog Malin en härlig kommentar om röda kinder idag ;) ja nämner inga namn!
- Hon ser ut att ha fått en riktig käftsmäll eller eeeh va heter de BITCHSMÄLL(!) iaf! haha
Mull tyckte att personen ifråga hade lite väl mycket rouge med andra ord oooch ja håller med. Skräll!

Fredriks alla <3-ans dag present som ja beställt är påväg till Sverige ;) tjoho haha! De är kul. Ja är nöjd. Han kommer dumförklara mig, ja är heeelt säker! På tal om Fredrik så saknar jag honom hur mycket som helst!!! Usch, vill inte vara utan honom :(. <3 Älskar min Fredrik mest av allt på jordeeeen!

Nu ska ja prata med han däruppe (inte Gud utan Fredrik) haha och läsa i min svenskbok! Huvaligen..
Hejjs!

Denna dagen..

Inledde jag och Fredrik fint med att försova oss så han missade bussen till Forshaga och jag kom försent till skolan. Bra jobbat. När jag väl kommer till skolan är det första jag ser mitt exs nya tjej (nya o nya de har varit tillsammans sen i augusti.) Det högg till i hela mig, det kändes såå fel. Inget problem så, jag har inga känslor för honom och självklart får han ha ny tjej haha, jag bryr mig inte så. Men de kändes så konstigt.. o de har jag tänkt på i princip hela dagen, dessutom har det varit en allmän böldag, sådär som när hela livet känns dåligt fast det egentligen är bra.

Efter skolan tog jag tåget till Säffle och mer eller mindre SPRANG till ridskolan, det gjorde så frustrerande ont i mina smalben, tror tyvärr att jag lyckats dra åt mig benhinneinflamation igen.. det suger, när jag äntligen fick sätta mig ner så pulserade och nästan krampade, AJ AJ!  I alla fall så var Solveig från Säffle Tidningen där oc intervjuade oss samt tog bilder så jag fick gå ut och gå runt parken med Gullan. Hon är söt. Så förhoppningsvis blir det någon sida om oss på lördag :). Barnen fick också vara med på bild så dom var glada :) hihi.

Pappa hämtade mig efter det så vi åkte till farfar eftersom min faster och mina små kusiner är där :) åt våfflor, mumma! <3 och busade en massa med lilla Philip :P haha. Han är lite rolig för han pratar så mycket och tänker ovanligt långt för en 3åring (tycker jag :P). Lilla sötnoosen!

Imorn blir det skolan och när jag slutat ska jag och Jessica rida ut :D tjoho! Det va längesen så nu ska Parre få springa. Ska nog rida onsdag, torsdag och eventuellt lördag också. Sen på söndag ska han troligen löshoppa :) och på lördag ska jag hoppa Dali (en ponny på 13år som står hos Cicci, vet inget mer...) för Niklas. Det blir nog jättespännande! haha.

Nu blir det sova minsann!

PUSS

Utbildningsmässa

Imorse var ja riktigt snabb upp, stolt! Mötte upp Linus på skolan och gick till bussarna, jag blev helt ensam naturare i första bussen, tjoho! Men de gick allt bra ändå, när vi kom hem slank vi in på en föreläsning om media IT, den va rätt dötråkig men de funkade. Minglade runt lite bland montrarna (kan ju säga att de blev en del pennor!) och mötte upp Anton, pratade med lite folk och träffade på Elin A och J, åt med dom och sen var vi på en föreläsning till, betydligt intressantare! Fikade på studentpuben och åkte hem.  JAG av alla människor lyckades somna, oj oj oj.

När vi kom hem bytte vi buss, åkte ut och mockade och sen åkte vi pulka :D tjoho! Äntligen!

Efter det har inte jag gjort nåååågonting. Kollar på På spåret nu :P haha.

Resten av helgen är jag i Säffle!
Lektioner imorn, Paintball på lördag, hejja!
PUSS

Drömmar..

Igår somnade jag ganska sent på grund av min kära vän Linus som sms:ade massa konstigheter ;) haha. Men när jag väl somnade drömde jag något jobbigt.. Ja drömde att jag var ute och gick på min farfars gata (min farmor dog i cancer för ungefär 2½ år sedan..) och då står farmor på deras gräsmatta och vinkar till mig, jag blev jätteglad så ja sprang fram till henne och kramade och pratade med henne, men helt plötsligt sa hon förlåt och försvann.. då vaknade ja av att ja grät.. usch vad ja saknar henne! :(

Skolan idag då, matten gick bra, samhällsprovet gick okej. Sen slutade jag.. åkte till ridskolan och pratade med Susanne om mina lektioner :) Börjar på fredag så kommer ha två barngrupper då samt stalleleverna var 3:e söndag. Det blir säkert roligt! Får se om det är något för mig.. :P

Efter det åkte jag ut till Östby och red på min fina Parre <3 vi travade i snön, de tyckte han va jätteskojjigt! Bockade och busade men ja satt kvar, tjoho! Ska ut på fredag direkt jag slutat igen.

Nu händer det inte speciellt mycket.. vi ska till Högskolan Väst på utbildningsmässa imorn, jag och Linus ska gå tillsammans, de blir säkert JÄTTEseriöst, NOT. Men kul lär vi ju ha ;).

Förövrigt så längtar jag efter helg och Fredrik! Saknar dig älskling <3

Nu måste jag laga mat till mina handlingsförlamade syskon och " syskon " (kan ju samtidigt nämna att de yngsta fyller 13....så de är inte några SMÅBARN direkt..)

PUSS

Helgen

Har varit bra, eller blandad, lugn! Åkte till Forshaga i torsdags för att umgås med Fredrik vilket var väldigt mysigt, fick träffa hans kompisar däruppe. Var med på hans två lektioner i fredags, biologi B och tyska, vilket betyder att jag inte förstod någonting alls. Men men, kände mig lite töntstämplad när ja fick presentera mig för hela klassen inför spänd tystnad :P haha. usch, vaddå knallröd..?

Hann med att shoppa litegrann, en skjorta, sjal, foundation, rouge och hårspännen, två linnen och en annan topp, ops!

I Lördags blev det slappa järnet typ, tränade Nitro och red ut en tur på Snärta, nu ska hon stå ett par veckor minst, hon verka inte så pigg :(. Lilla bumsan.. så de blir bara Parducci nu ett tag framöver, känns skönt de också, en hel del i skolan just nu. Sen skulle egentligen Fredrik komma, meeen de gjorde han inte.

Söndag, gjorde frukost - bakade scones OCH kladdkaka, kokade ägg och massa gott, duktigt :). Sen så gick jag och Nitro i skogen, snö där, jättebra att pulsa i ;). Efter det pluggade jag ikapp matten som ja missade i fredags och typ inget mer. Åkte till Säffle och älsklingen på kvällskvisten :) sov där, myyyyyys <3

Kom lite för sent till bussen imorse så missade den.. suck! Fick vänta på mamma ett bra tag vilket tyvääääärr(!) resulterade i att jag missade engelskan, otur! Svenskan flöt på bra och labbarna gick finfint! Struntade i franskan eftersom Silla är sjuk och jag inte hade lust att gå själv, får pallra mig dit imorn =/.

Imorn blir det skola, plugga samhäll och rida Santo tror ja :) Elin ville ha sällskap.
Så är de!
Pusspuss

RSS 2.0