Julen

Jaa, då var den över. På självaste julafton var vi först i Åmål, mormor, morfar, morbror+sambo kom hem till oss, åt massa julmat och kollade på Kalle Anka, jättekul! Sen blev de julklappsutdelning, fick presentkort och pengar plus lite annat.

Efter efterrätten kom pappa och hämtade mig, Andréa och Coffe, åkte hem och delade ut julklappar där och kollade på film, mysigt satt :).

I morse gick jag upp riktigt tidigt för att gå till stallet (riktigt duktigt av mig att gå), red ut med Cicci :). Myyys. Sen blev det Åmål igen, har varit hos Erna och Hans och ätit kalkon.. tråkigt men sant!

Nu gör ja absolut ingenting, förutom o skriver blogg.. Jag är sur, that's it typ. Har absolut ingenting att göra, tråkiga trista fucking Åmål..blä! Ja saknar Fredrik något förbannat, men de fattar inte han och jag tänker inte säga de rakt ut, så är de bara, så han kan ha så fruktanvärt roligt i Säffle med sina kompisar..! Hata att vara 17,8 år också, de suger, stenhårt!
Dumma dag!

Inte går det några vettiga tåg till Göteborg heller så de lär väl bli Karlstad i vanlig ordning, skoj oboy.
Jaa ja är grinig..
Hejjs

Ååååååååååå!

Jag hade verkligen planerat min dag, i detalj för att allt skulle gå ihop! Meen de sket sig för Parre är inte ridbar. O de suger, något fruktansvärt för jag ville att han skulle gå idag..och imorn. Men men.

Hade (som vanligt) bara två lektioner idag, matten gick jättebra, faktiskt! Och på samhällen satt vi vid datorerna i T4..Åt innan jag gick hem, äckligt julbord. BLÄK.

Ska ta bussen till Säffle och mormor 5 över 2. Innan det ska jag plugga jättemycket Kemi (som ja egentligen inte orkar!) och ikväll blir det jobba mellan 19.30-23.30, samma sak imorn. Meeen det är gött med pengar så här innan jul.

Imorn är sista skoldagen för mig de här året :D wihi! Ska till Näl på fredag och ja, jag hade mycket hellre gått på avslutningen, inget snack om saken.

Förresten så gick Snörti jättebra igår OCH jag red ut Santo i mörkret själv - de gick bra :). Mihi hästnöööörd :D.

Pussis!

ParrisToffel häst bli bra nu!

Tröttast..

Lika trött idag. Igår var det Lucia Show. Vilket gick mycket bra faktiskt! Jag var helt säker på att det inte skulle komma några :P men de gjorde det! wihi! O ja o Hanna vann maskeradhoppningen! Texas ägde ut alla :D han är så sööt!

Skolan idag var bara tråkig.. ja de är sant. Var inte på franskan för jag var så himla trött så jag gick hem o tittade på Mamma mia istället.

Jag har inte gjort så värst mycket mer...pluggat lite kemi och varit ute och gått 4km med Nitro + massa bus i snön (som faktiskt ligger kvar här ute i skogen :D).

Imorgon blir det Snärta efter skolan! Gött att röra lite på sig..
God Natt! Hejjs

Dagen före Lucia..

... innebär att vi i normala fall skulle ha varit på vattenverket imorse, vilket vi var. Meeen vi hade missuppfattat! Vi skulle inte vara där...! FY F*N va pinsamt det var x( ja dog nästan! o Lena (stackarn som var med oss) oxå!
Dessutom missade jag och Mull bussen till skolan mitt i allt elände, som tur var kunde Roger (mulls morfar) köra oss ;).

Lusse-fika och sedan lucia i A-hallen, en engelska som vi inte gjorde ngt på, en idrottslektion, en jobbig matte och körkortsprov. Det var den dagen ;).

Efter skolan åkte jag till stallet :D gladast typ! haha. Snörti och jag red ut och galopperade i snön :D. Sen så borstade jag på min Bebis som snart ska bli mamma också. Hon var jättejättejättegosig :D. Imorn ska jag rida Snärta, Misse (ska filmas eftersom hon är till salu..), Texas på genrepet och Gullan på kvällen ;P hektisk dag minsann.

Nu så ligger jag i min mjuuuka säng och äter godis :P haha. Gött. Fast egentligen ville och hoppades jag på att Fredrik skulle komma hit.. men de gjorde han inte :-(....

Kram!

kul..

hade skrivit värsta långa inlägget, så hänger sig datorn!
Orkar inte skriva om allting.

Men ja, gjorde ridprovet igår, vilket jag klarade(!) :D. Lättad. Har varit så mycket nedgångar nu så de va riktigt skönt :).

Skulle egentligen sitta på kemilektion nu men hade naturligtvis...(!) glömt böckerna hemma så jag pluggar här istället. Ska börja så fort jag knappat klart här! (lovar..)

Imorgon är det teoriprovet på skolan också..suck. Är ju ingen katastrof om man inte klarar de eftersom jag lika gärna kan göra de riktiga för att få godkänt i kursen. Skönt att den är slut sen i alla fall! Nästa termin slutar jag tidigt på fredagar:D. Wihi!

Inte allt för långt kvar till jullovet heller, jisses va gött!
Ha de göött.
Nu ska ja plugga x(
KRAM

Dumma skola :(

I morse lyckades jag försova mig, igen! Jag är så fruktansvärt skoltrött..
 Dessutom tänkte jag fel, så stormade in på engelskan, när de andra slutade. SMART! De såg på grinchen så där missade man inte mycket! Tant.
Svenskan var seg, meen pluggade faktiskt. På kemin gjorde vi en väldigt enkel labb! Biologin = dissikera bläckfisk. Grisigt. Luktade äckligt o vi blev filmade. BLÄ! Som tur var så slutade vi tidigare ;D så jag hann vara med på de andras fransklektion! TJOHO! Vilket betyder att jag slutade tidigare :) NÖJD.

Sitter hemma och gör minsta möjliga just nu. Ska till Säffle på möte...................

OCH DE BÄSTA MED HELA DAGEN ÄR ATT FREDRIK inte SKA IN I LUMPEN :D jag är glad :D.

Kram kram

Helgen

Har varit en superhelg faktiskt!
I fredags åkte vi till Karlstad direkt efter skolan, upp till lägenheten med grejerna och sen tillbaks ner till stan för att kolla på Twilight seriöst så var den stenbra! OCH jag är helgalen i Rob Pattison han är så himla het så man smälter!
Rob
Sen gick vi tillbaks till lägenheten, lagade mat och sov!
Igår blev det shoppa julklappar, jag är klar ;)
Fredrik var här igår och sov över, myys :).
Nu sitter jag mest här och försöker få tiden att gå.. mamma är påväg hem från Stockholm, jag borde handla meeen de går inte så himla (!) fort för mig idag..
KRAM

SNÖ


Hej hopp!

Idag bad jag till högre makter om att det skulle vara så mycket snö att bussen kom försent till Säffle (allra helst att den inte ens kom till oss..) Den har aaaldrig varit i så god tid!! Hade mina två lektioner och sen tog jag bussen till Karlstad och inhandlade lite julklappar :) blir mindre i helgen då ;). Imorn blir det ingen skola.. börjar med idrott tio i 12 och sen 1½ timmes rast och efter de en egetarbete-kemi, meningslöst ju! Blir till att pyssla hemma och ut o rida istället. Nu blir det tv! Pusss

Jag ser de snööar..oooch FOTOKURS :D

Japp, det är just vad jag ser det! Lite halvt tråkigt, men de är ju faktiskt vinter!
Skolan idag var helt okej.. fick dock åka Kallskog, de är drygt! Sitta på bussen mellan 07.05 och 08.20 ca..KUUUL!
För övrigt så var de helt okej :).
Jalle Balle och jag var ner till Göran och frågade om de kan gå att ordna med en fotokurs till individuelltval i 3:an och de gick :D! Ååååå så glada vi blev :):).
Linus kollade igenom min telefon på vår gemensamma håltimma, spelade igenom en massa musik! GAAAH! pinsamt värre, jag var rödis som en tomtais om man säger så! Usch o fy. Hah.
Oskar var bara allmänt flum, as usual!

Efter skolan blev det hem med bussen, flummade med Anna i kön, jösses! Hah. Hon är lite galen hon. :). Mull och jag satt längst fram, nöördigt! hoho. Fick gå en halvmil innan Lars kom också, vi frös nääästan ihjäl!
Väl i stallet var det bara till att sätta sig och rida Snärta ooch hon gick sååå braaa på slutet! Nästan ett Halleluja Moment xD. <3!
Jag är flumm idag, de kanske märks! hah.

Imorgon blir det skola och sen ut till Paarre :).
YEY!
Däts it ;)
KRAM

Uscha dag!

Hej
Idag är det en verklig mardrömsdag tror ja..Är inte i skolan för jag somnade runt 04.30 inatt. MUMS! Jag kunde ínte sova, var bara ledsen, för allt möjligt, inte direkt något speciellt. Pluggade  i alla fall klart samhällen mitt i bland min depression. GÖTT de. Men att ta sig upp kl. 7 var helt totalt omöjligt.  Såå jag snusade vidare till 11.30 och satte igång och plugga hemma istället, rätt skönt de också kan ja ju säga er.

Lite otäckt att någon av grannparet är dålig, ambulansen kom nyss =/..uscha! Hoppas det inte är för allvarligt bara..

De är allmänt grått i underbara Åmål idag, aa ja är deprimerad!

Nu ska ja fortsätta med de förbannade skolarbetena, de är lov snart!
KRAMAR till alla glada :)

RSS 2.0