Erik Linder

http://www.youtube.com/watch?v=kNKjRrAcqDM

LOVE!

Mot Egypten!

Nu är det bannimej inte långt kvar, underbart!

Tittar på Wallander nu, sen blir det sova. Imorgon är det skolan, packa, eventuellt åka till Karlstad och hämta glasögonen. Sen så ska jag till min Prinsessa också, kommer sakna henne grymt mycket! Kommer ihåg när jag sa Hej då till henne och Eulalia när vi skulle till fjällen.. jag grinade som en barnunge, ändå var det bara för en vecka. Älskade hjärtat.

Så, nu säger jag ajöss för en vecka! Jag ska sola åt er alla ;) lovar!

Melodifestivalen

Någon som håller med om att Erik Linder är söt? Jag har inget medhåll härifrån, känns ju sådär..


Snö snö och åter snö, det räcker nu tycker jag. Det har kommit flera decimeter idag, inte kul! Jag åkte till Kila och hämtade Malin imorse eftersom hennes mor vägrade släppa iväg henne ( jag vann) vi hade dressyren, gick bra. Skulle försöka ta läktarvägen ut från ridhuset, detta funkade inget vidare! Det var närmare 1m snö utanför.. attans att det ska blåsa så. Årsmötet avblåste vi faktiskt idag.. får bli imorgon istället.

Philippa tog jag mig inte ut till idag, tyvärr. Min plutt <3

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på MF.
Puss!

Ridprovet!

Ridprovet är avklarat än en gång med godkänt i bagaget. Otroligt skön känsla när man varit inne och fått reda på att det faktiskt gick vägen, dessutom var det betydligt högre bedömning denna gången, vilket är bra tycker jag. Härligt! Så nu satsar jag på att komma med på ridledarkursen vilket innebär tre HÅRDA veckor på Strömsholm, gilla!

Smärta!

Jag lider med alla oss kvinnor (tjejer) som lider av mensvärk (precis som jag), jag tror jag avlider snart, usch vilken smärta. Funderar starkt på att sterilisera mig eller liknande. Nog klagat!

Om en timme och en kvart kommer pappa och hämtar mig, ska till Säffle och hämta saaben. <3 Love! Blev tyvärr av med min lilla gröna peaugot igår, farfar ska helt plötsligt börja köra bil igen (?) så jag fick snällt åka dit med den. Snyft!

När bilen är hämtad ska jag till min Prinsessa!

Puss!

Föl snart!

Om bara åtta veckor är det förhoppningsvis dags för Eulalias och Baltimores fölunge att titta ut i stora världen, eller ja Malins fölunge också. Det kommer bli en hingst, det är ja säker på och han ska vara svart med en del vitt. Och nu försöker vi komma på namn, JAG kom på Eltimore idag (bra kombo av morsan och farsans namn).

Mamma Eulalia och jag sommaren -08
 

Pappa Baltimore:


Eulalia och Balougraphs avkomma Square född 2009:



Ensam ensammare ensammast.

Jag är ett offer ikväll, ensam hemma med en hund som ligger och sover - hela kvällen. Till sällskap har jag även filmen G - som i gemenskap, en godispåse, korv och strips. Yey.

Tråkigt!

och imorgon är det alla hjärtans dag. Som om jag bryr mig.. ja lite faktiskt. Men jag vet inte om det är positivt.

Det är väl det. Jag tog en lååångtur ut på min Prinsessa idag, hon hetsade lite som vanligt men annars lugnt. Tre små söta barn kom fram och klappade på henne och Monica blev glad över att se oss ute. HJÄRTA.

Ajöss.

Stallmorgon

06.30 ringde klockan imorse, tröttsamt. Klockan 07.00 (PRICK!!!) var jag i stallet - bra gjort.
Var dock så snabb att Philippa och CoRall inte hann äta upp frukosten = att jag får rida senare.
Var hemma redan vid 9 igen.

Nu ska jag ut med djuret.


Fredag

Och helg, jag har haft helg heela veckan kan jag villigt erkänna. Jag har legat i soffan med datorn i knät och läst en himla massa grejjer om hästens beteende. Sen så har jag börjat skriva också, dock inte kommit sådär jättelångt, 5 sidor kanske (dock utan bilder, så det är bara text än så länge).

Eftersom jag är hundvakt (mkt ansträngande) så kan jag inte göra så mycket mer, inte utan att ta med hunden i alla fall och det är lite jobbigt. Jag har inte ens fått av mig pyjamasen.. har haft jeans på mig en dag denna veckan och det slutade med skavsår på låren. Illa.

I eftermiddag när mamma slutat så ska jag till Philippa i alla fall, rida i paddocken tror jag minsann. Hon stod igår - pigg idag med andra ord. 18 April blir det nog tävlingsstart!

Förövrigt är jag i stort behov av en hästtransport så om någon snäll människa kan skänka mig en sådan kanske...? Inte? Nej okej.. behöver inte vara så märkvärdigt bara det fungerar. Lite drygt att behöva låna jämt. hm.

Usch, nu börjar jag till och med lukta äckligt tror jag.. dusch och rena kläder? Ja tack!


Besviken

Besviken är värre än att vara arg, att göra någon besviken är nästan oförlåteligt. Jag är besviken. Fast mest för att det är värre än att vara arg? Tror jag. Det ska alltid vara värst.

Och jag har dåligt samvete för att jag inte pysslade med min fina prinsessa idag, slängde ut henne på gången, mockade, hivade in henne, la mat och åkte. Och jag såg hur trumpen hon blev, det sved i hjärtat. Fast hon fick faktist en morot, B&T och en skurad hink och en dutt extra mat så så synd är det inte om henne.

Anledning? Jag ville vara en BRA medlem på Säffle Ridklubb och gå på deras anordnade medlemsmöte (dock mest för att Anki skulle baka) Tyvärr (!!!) Så var jag den enda, jag SKÄMS över hur dåliga alla Säffle Ridklubbs medlemmar är, snacka om att inte bry sig ett jävla skit om hur det ligger till! Det är precis samma sak som med lotterna ALLA skulle sälja, 1/4 av medlemmarna har hämtat ut sina lotter, det är pinsamt! Skärpning nu annars är det snart kört! Det var alltså jag, Susanne, Birgitta, Anki och Evelina på mötet... Hurra!

Imorn ska min prinsessa bli ompysslad till max. ♥

Imorgon SKA jag även skriva massvis på projektarbetet, en sväng till apoteket och ev. banken, stallet och sist men inte minst skicka in min ansökan till ridledarkursen! Troligtvis så är jag hundvakt också?

Sov så sött.

Arg

Blir så trööööött på folk som lägger sig i fast de inte vet vad dom pratar om! Usch. Kan de inte bara vara glada för någon annans skull? Vad är det att bråka om egentligen...

Idag har jag enbart varit LAT hittills, har varit ute och fotat lite men det blev inte ett dugg bra trots en jättemysigt ljus. Usch. Skulle börja skriva egentligen men jag fick något annat på hjärnan så det blir till att börja direkt efter bloggen, promise!

Music maestro!

Leverpastej, The Baseballs och elak sol.

Jag har kommit på att jag tokälskar leverpastej! Jag vet inte riktigt vad det kommer sig men jag kan nästan leva på pastejsmörgås för tillfället, har aldrig hänt förut.

Nr. 2 som jag för tillfället gillar skarpt är The Baseballs, grymt bra musik! Någon mer som tycker så?

Och solen, den är elak. Jag var på förmiddan vid mammas jobb en sväng och tog då en långtur med Baloo, morfars vovve. Solen sken. Jag tänkte glatt att jag åker till ridskolan för att fota till projektarbetet. Solen går i moln. (jag var där i en timme nästan) happ.. otur tänkte jag så jag åker till skolan och lämnar tillbaks kameran - SOLEN SKINER. Så nu är jag lite arg på solen.

Insåg också för ca 2 minuter sedan att jag har ett möte idag 18.00, attans! Har inte varit hos Philippa än så direkt efter bloggen blir det ut till Sjöbyn, måste motionera henne, får bli en snabb tur uppåt skogen. Så är det!

Ikväll blir det tillbaks till Åmål.

Imorgon PROJEKTARBETE till max! Ni ska få se en bild som jag är nöjd med förresten;



Golosino, PRE (!?) hingst. Det är det RaCe är dräktig med.


Nu hinner jag inte mer!
Ajöss!


Kurs

Ja, idag har jag varit på en Förberedande ridledarkurs, jag gick den mest för att checka av att det verkligen är vad jag vill göra. Och JA, jag vill! Åååh jag blev så taggad. Vi pratade en hel del och sen hade Ann-Margreth lektion med halva gruppen och vi som då inte red fick bedömma vad vi såg för bra och dåligheter hos en varsin ryttare. Det var väldigt inspirerande. Efter lunch fick vi andra rida men då hade tre stycken som redan gått ridledarkursen ha lektionen, en varsin del (uppvärmning, övning, avslutning). Jag fick en häst som heter Billy, privathäst, väldigt söt men aningens orutinerad på bomövningarna som vi sysslade med. Fick efteråt reda på av hans ägare att han var hoppad och bomarbetad ca. 5 ggr i sitt liv. Så ja, han är förlåten för sin klumpighet!

Imorgon ska jag sätta mig och göra ansökan till ridledarkursen och kolla lite stipendier och så så får vi se sen :).

Har projektarbetsvecka denna vecka så det blir till att plugga hemma en hel del, ska även fota en hel del. Bland annat ska jag till Gunvor och ta kort på islandshästarna som bor i flock.

Så så är det!
Nu blir det " I en annan del av Köping " bland annat.
Puss
<3

Lördagsmys

Då var första delen av melodifestivalen avklarad då, de bästa bidragen gick vidare, tyckte förutom dessa två att det var rätt så jämt. Ola's låt lät som alla andra låtar som sjungs av - 25år killar. Men men..en hemmakväll blev det åtminstone, alla andra verkar vara ute och roa sig. Får väl göra det jag också, någon gång i framtiden.

Förövrigt så har det inte hänt sådär jättemycket idag, min förkylning är på topp, känner inte för att gå och lägga mig eftersom jag vet att jag kommer hosta hela natten. Blääk! Mamma försöker få i mig Mivitotal men det är det vidrigaste jag någonsin försökt få i mig så jag vägrar, nu har hon stält fram ett glas med vitaminer till mig, sån där i bruce (stavas det så?)form som läggs i vatten. Usch.

Var ute en tur i stallet, benet är fint trots att jag red igår vilket är tummen upp! Så jag red ut en sväng idag också, fick med mig Mull på en extratur :). <3

Annars så är livet rätt trist för tillfället, behöver hända något NU. Har bestämt mig för att söka ridledarkursen och bidrag till den. 3 veckor på Strömsholm låter ju inte jättefel, faktiskt. Får se vad som sägs på Förberedande ridledarkursen imorgon.

Nu får det bli kudden.
God Natt <3

Nobody makes me feel like you make me feel.


Fredagsmys :)

Äntligen är det fredag och en underbar helg står på tröskeln och bara väntar på att få bli insläppt (vilken mening..). Men seriöst, det är helt otroligt gött. Det bästa av allt är nog ändå att jag inte har en endaste liten lektion nästa vecka för vi har projektvecka. Me like!

Idag har jag bara haft två lektioner, på 40 minuter vardera med 2h håltimme emellan, lagom! Så nu har jag faktiskt slutat och till och med tagit mig hem, lider lite med de som går till 15.30 idag, en bara lite.

Jag har lyckats bli förkyld också! Jag som varit frisk i minst två månader, illa. Hes som bara den men det kan nog finnas en bidragande orsak till det, jag och Malin var på Färjestad-Djurgården igår SEGER blev det dessutom! En del pinsamma incidenter. Slängde bland annat popcorn på killen som satt bredvid. ^^,

Nej! Det här går inte, nu ska jag åka ut och ta en tur på min pålle och efter det åka till Säffle och hämta hunden, får bli en långpromenix.

Ha en bra helg!
Kramar


Dagen till ära får ni en bild på min lilla Philippa (och lilla lillasyster)


Snöstorm?

Kan det vara som så att vi är påväg in i en ny istid? Jag menar, det var mycket snö 2006, men nu är det MER snö, det tar ju aldrig slut. Igår kväll när stormen drog inte tänkte man glatt, ja det kommer  väl två centimeter o sen ger det sig som alla andra gånger dessa DUKTIGA meterologer (?) ger ut väderleksrapporter. Kom snarare 2 DECIMETER och det är inte slut än.. jag spyr på det.

Anledningen till mitt uppror mot snö är att min bil står därute och är fullständigt insnöad, det är meterhöga vallar runt hela bilen och jag MÅSTE ha detta fordon i eftermiddag eftersom jag ska till Säffle och hämta Balou. Vilket betyder att stackars lilla sjuka jag, MÅSTE skotta. Fy fan.

Jag är som sagt sjuk, lite halvt i alla fall. Har ont i huvudet och halsen och känner mest att skolan vore en plåga. Imorgon ska jag kämpa mig dit och på fredag också, har faktiskt bara två lektioner då. Det får man stå ut med. Funderar även på att köra lite lätt på gymmet torsdag och fredag.

På söndag är det förberedande ridledarkurs i Kil, kan bli spännande o se hur lång tid det tar för mig och Bea dit, jag hoppas verkligen att det är mindre snöstormigt då!

Igår så hade jag stallet på morgonen, jag fick dock hjälp av F så det var inte så väldigt hårt. Philippas ben har varit helt rent i två dagar, hon måste ha vrickat sig eller nått. Efter detta blev det soffläge hemma i Åmål tills det var dags att åka till Karlstad och pröva ut glasögon, blev ett par bruna och beiga espri, de enda som såg vettiga ut i mitt smala ansikte :P. Blev även en sväng till Ohlssons för att köpa tyg till balklänningen så nu är det gjort, på HM blev det en sjal för 40:- helt okej! Turen på IKEA gav en termos (den är söt), påslakan, lakan och färgiga servetter, allt är färgglatt, jag hade vårkänslor - som dock snbbt gick över! Vi hittade även ett kärlekste med röda hjärtan i och varmchoklad - choklad :P, bra förklaring!

Nej om nååågon ska orka läsa detta är det bäst jag slutar nu.
Ajöss!

RSS 2.0