Längesen!

Jaa, de var ett tag sen jag skrev, har inte haft internet hos pappa.. Men i alla fall, under helgen var jag, Emmie och Bea på sista ULK. Vi hade skojj! Bilder kommer så småningom att dyka upp på http://alhex.bilddagboken.se , bara så ni vet. Det är lite tråkigt att det var sista gången, men så är det! Nu är man i alla fall utbildad ungdomsledare, ska börja ha barnen på fredagar så nu får man börja stå i ridhuset lite också, ska bli kul faktiskt! Bra erfarenhet..

Förörvrigt så fick jag VG på biologiprovet vilket jag är väldigt nöjd med. Hoppas verkligen att jag lyckades sätta G på matten också.. Har nyss skrivit klart ett svenskarbete som inte ska vara inne förrän nästa fredag.. vad har hänt?!

Igår var jag i Sjöbyn hos Snärta. Red ut med Elin :D de var jättelängesen vi pratade så de va kuligt! Mindre roligt innan, Snärta, Eulalia och Bosse rök ihop på gången, tänk er tre schäfrar som slåss om samma ben och gör hundarna 1.65 höga och häststarka, de var så de såg ut, idioter. Slutade med att ja fick kasta en burk på Snärta för att få henne sluta sparka, de löste sig, ingen skada skedd. Ston asså!

Eulalia ska föla om 8 veckor, jag är jättenervös och längtar sjukt mycket, det är helt otroligt va fort det har gått! När jag började rida Ebba var hon bara en liten bebis själv och nu är hon 5år! Helt galet.. <3

Imorgon efter skolan ska jag till Forshaga, hoppas mest av allt på att ingen känner igen mig från helgen :). Pinsamma jag. HAH! Men de ska bli kul i alla fall :D. Börjar inte förrän 11.10 på fredag och har idrott först, funderar på att hoppa hela dagen, kanske går på matten, beror på bussar och så.

Nu ska jag snart ner till stan, kolla lite kläder och så ska jag minsann fixa en annan grej också..

Pusshejss!

Helg igen!

Japp, så är det. Skoldagen idag gick konstigt nog snabbt. Det enda som var roligt var väl dock bara idrotten, spelade handboll igen, fick mycket bättre spel, ja skrek hela tiden för att alla jobbade hem så segt, helt galet!

Efter skolan var det meningen att jag skulle rida Parducci, meen de har ju kommit ner massa blötsnö som ligger över paddocken och under är de is..glider bara undan för honom, Per prövade longera lite men så kom traktorn och plogade vägen, han fick damp och lyckades gå omkull så vi riskerade inte att rida idag, får försöka åka till ridhuset till veckan. Nästa söndag ska han löshoppas också, de blir spännande :).

Var egentligen meningen att Fredrik skulle komma hit idag meen brorsan har lyckats dra på sig magsjuka så de struntar vi allt i.

Förövrigt så har jag världens mensvärk och är trött som ett as, fy tusan!
Blir jättelugnt ikväll, sova tidigt, åker till Dömle imorn, sista kursen! Ska bli kul, lite tråkigt att det är sista gången =/.

Emmie fyller år imorn också! GRATTIS till henne :D OCH Magnus blir faktiskt hela 18år :) GRATTIS!

Ha en bra helg!
Puss

....

Jag är trött på matte, jag är trött på mig själv, ja är trött på att vara vaken, ja borde duscha, ja borde plugga mer, ja borde sova.

O ja fattar inte hur svårt det kan vara för en viss person att förstå att jag vill prata med HONOM, utan att en enda en lyssnar, ja vill kunna säga exakt vad som helst o få ett svar, som ingen annan hör, privatsamtal, hur svårt kan det vara?! Ja vill inte höra en massa tjatter i bakgrunden, ja förstår inte varför de måste vara så här..känns som om man är på samma nivå som vännerna, ja vill vara mer, är de fööör mycket begärt? Verkar som de i alla fall och de hjälper inte att bli sur heller så ja får väl grina för mig själv en stund så går de över sen, ja vägrar prata med honom OCH hans kompisar samtidigt, that's it!

För övrigt så har jag inte  gjort mycket mer än ridit Snärta, galoppera i snön och busade, jättemysigt! Och pluggat till matteprovet sen tre till nu.. får inte jag godkänt denna gången vet ja inte vad ja tar mig till!

Så är de, nu tänker jag tycka synd om mig själv och sova!
Pusspuss

Plugg!

Idag är det bara massa pluggdag! Har biologiprov imorn, försöker träna in alla namn i tidsperioden, kan dom nästan nu! :P Kartär, Tritär, Krita, Jura, Trias, Perm, Karbon, Devon, Silur, Odvicium, Kambrium ooooch Prekambrium minsann, men reservation för stavfel :P haha.
För övrigt så var ja mycket nöjd över att Silla är tillbaka, lite väl tomt på franskan utan henne, lite sådär ensamt då!

Imorgon blir Bengtsfors efter skolan, ska plugga matte med Jalle, har prov på torsdag..de måååste verkligen gå bra denna  gången!!

Försöker att låta bli att tänka på de, vill verkligen inte mista dig! Fy f-n va det här är jobbigt, älskling. Att förstå hur läget är, är svårt, att försöka blunda för det är svårt, ja vill ha dig kvar, du är allt! <3 Men samtidigt så förstår jag, visst, men ändå inte. Jag kanske är egoistisk, visst, men de är jobbigt!

Dagarna rullar på helt enkelt.
Ska äta och sen blir det mera plugg.
Hej svejs

Helgen

Har bott hos Fredrik hela helgen, mys på de! Fast han har bestämt sig för att söka praktikplats ändå, i Småland tror ja.. och de känns om man säger så. Det är jobbigt!

Igår var jag, hans mamma och moster uppe i Kila och drack kaffe hos Runa, de var väl trevligt. Efter det åkte vi och kollade på Rikards match i ishallen, mamma och Pontus stod minsann i kafeterian. På kvällen var vi hos Eva, hans farbrors fru på kalas för hon fyllde 50 ;). Det var skojj, den yngre generationen roade sig med spel, vi flummade på ganska ordentligt! 

Idag körde dom hem mig när dom åkte upp till Kila så ja var ut och red Misse, hon var helt sjööövild! De blåste ganska ordentligt och var kallt o hon har stått sen i torsdags så inte så konstigt, men ändå! Satt i alla fall kvar :P.

Imorn är de skola igen, efter de blir det plugga JÄTTEMYCKET biologi eftersom jag glömde böckerna i skolan och har prov på tisdag, bra kämpat Alex!

Det var väl det.
Är sjukt sötsugen =S

PUSS

Torsdag minsann!

Varför skriver man blogg, egentligen? För att berätta om sitt liv för alla som egentligen inte vill veta? Eller för att komma ihåg sitt eget liv? ;)

Idag var de vilket fall som helst en helt vanlig skoldag, pluggade matte hela första håltimman. Idrotten va jättekul :D NV tjejerna och typ en estet (!) spelade fotboll och svettades på konstgräset, megaskojj, även om man har säms teknik! :P haha. Det värsta är att jag blir så oootroligt röd i fejjan när jag anstränger mig så kände mig nååågot såär uttittad efterår, men de är smällar man får ta!

Efter skolan red jag ut på Misse i mörkret, skritt, stenhårt och -10 grader, gissa om ja frööööös eller?! Jajjemän.. usch. Imorn ska ja rida Parre direkt efter skolan och efter det Snärta, hoppas det blir liiite varmare åtminstone. Efter det blir det hem til Älsklingen och bo där i helgen :) myyysigt! <3 Vi ska på 50års kalas på lördag tror ja ;P.

Det är ett litet mystiskt djur som har kommit in i min dator och kryper runt på skärmen, är inte de konstigt?

 Malins mamma hade köpt semlor till oss, gudars så snällt! o Mullis får vara med på bild bara för att hon är världens bästa Mullis! <3 LOVE U!

Jag tror minsann att jag ska ta en dusch och försöka hinna med lite matte nu.
Så ha de finfint!
Puss

Studiebesök

Japp, de var vi på idag, alla NV-elever. Det var det tråkigaste jag gjort med skolan tror ja! Uschamejjen. De enda som var bra va maten. Rundvandringen gick väl an, men föreläsningen, jisses va tråkigt det va eller...hon tjata i en timma, läste innantill och ja, man ville bara be om att hon skulle sluta. Till och med lärarna var uttråkade, då är de inte bra.

Stormis somnade på vägen hem, de tyckte vi var jättekul och väckte henne på massa roliga sätt, hon skvatt lika mycket varje gång. HAH! Kom hem runt två, gick hem och slängde in bilder på bilddagboken från den MYYYCKET spännande dagen -> http://alhex.bilddagboken.se

När mamma kom hem körde hon ut mig till Östby så ja red Parducci, sen hämtade pappa mig där och körde hem mig, pluggade kemi för en gångs skull, har blivit riktigt seriös känner ja, hoppas de håller i sig mer än denna veckan..
Har varit ute och gått med bondeStefan och Nitro nu också,duktigt duktigt. Fast jag ramlade xD HAHA!
Min dumma fot som viker sig, ojojoj, tur att ja inte slog ihjäl mig, nog pinsamt ändå.

Ensam hemma är ja också, hur tråkigt är inte de på en skala? :(

Imorn blir det skolan och sen Misse tror ja, money money. Haha. Hon börjar bli rolig att rida nu i alla fall :), red med Susanna och Embla igår, i mörkret :o. Haha.

Pusshejs!

Helgen

Hallojjsan
Hoppas att alla har haft en bra helg! Det har i alla fall jag haft.
I lördags var jag in till ridskolan med Parducci, det gick finfint. Efter det åkte jag hem till älsklingen, är där betydligt fler helger än jag är hemma, mys på de. Vi kollade på hockeyn som inte gick jättebra och sen myste vi bara, pratade och flummade tills Fredrik somnade ;P haha. Han är söt när han sover <3. Imorse väckte Katarina oss.. man kan säga att F blev aningen irriterad haha men men det var bara att knalla upp eftersom Ronny gjort sig till och gjort gröt...
Efter frukosten åkte de till Kila men jag och älsklingen stannade hemma, var ute och gick och kollade på film.

Pontus hämtade mig runt två, va till ica och handlade för att sedan få gäster, Agge fyllde år i torsdags. Trevligt trevligt. Efter det pluggade jag lite, kommit till hälften i engelskaboken åtminstone, den börjar bli bra (läs bättre) nu.

Fredrik har åkt till Forshaga, igen, jag saknar honom redan och jag hatar att han är där.. de är bland det värsta som finns! Men det är ju inte så värst mycket att göra åt :(. Till helgen ska vi på 50-års kalas, har nästan lovat att följa med i alla fall.. tjoho för de!

- O ja blir så trött på mig själv.. jag blir alltid alltid alltid sur/grinig/rädd/ledsen, någon mysko blandning av de, när han är i Forshaga, dels för att jag inte litar på honom, fortfarande.., de är nämligen som så att de brukar festa däruppe på söndagarna och jag vet dessutom att hans ex brukar befinna sig på samma ställe och jag veeeet hur han är när han dricker, är så rädd att det ska hända igen och blir då arg på honom.. men, samtidigt vet jag ju att han måste va ha sitt eget liv också och jag kan inte påverka vad han gör när han är där speciellt mycket..Åååå vad svårt det är! Antar att jag får leva med det.. Älskar honom! -

Ska gå ner och ta en smörgås nu, sen blir det dejt med kudden!
Pusspuss

Fredaag

Har ont i min rygg idag, stackars mig! Började med engelska idag, vi skulle diskutera saker som vi var för och emot, blev en del heeeta diskussioner om bland annat dödsstraff, som tur var bröt Barbro..hade troligen slutat med girlfight ;P haha.
På idrotten spelade vi rundbadminton och jag, JAG av alla människor gick in med all insats och lyckades vinna över Jessica, heeel otroligt!
Sista lektionen var matten, löööveli, fick ett nytt häfte med uppgifter..har prov om två veckor, spännande säger ja! Måste verkligen bli godkänd.

Efter skolan blev de buss till säffle, jag bokade ridhuset tills imorn, ska in och rida Parducci, hoppas han går bra! Annars blir ja deprimerad. I alla fall så åkte vi till stallet efter det, red Snörti, hon var piggelinpigg! Och nu gör jag ingenting.

Under sportlovet kommer jag defenitivt vara bosatt i Tveta då jag har Cocass,Snärta och Parducci i Sjöbyn hela lovet, plus att Cicci ska bort några dagar, spännande! Jag hoppas för allt i världen att de har blivit varmare/snö tills dess..

Ikväll händer det absolut ingenting, så de så!
Ha en bra helg:)
Puss

Skola!

Jaa, idag var det slut på friden mjukstart med tre lektioner, varav en idrottslektion. Ja har lovat mig själv att ta skolan på allvar, hoppas det håller!
Efter skolan åkte jag med bussen ut till Östby för att rida, hej o hå! Han hade fullständigt damp, okej, ja red i skymning, men hallååå! Ingen häst som har bockat så med mig förut, de var inga serier utan enstaka hopp rätt upp. väldigt spännande, satt kvar fram tills att han gjorde ett rätt upp pch sedan slängde sig för hingsten som tittade argt på honom, tjoho och Alex flög i backen, de var hårt och min rumpa+nedre del av ryggen gör minsann ont! Men ja överlever, as usual! Och han var snäll efter det. På lördag eller söndag blir det till att rida i ridhuset, se hur de går ,)
Mycket hästprat där, sorry!

Nu väntar jag på mer snööö, varför får alla utom vi snö? =s taskigt tycker jag  i alla fall men det är inte mycket jag kan göra åt de serni..

Imorgon har jag egentligen sovmorgon eftersom Ann-Marie (!) är sjuk, hon måste vara nästintill döende för hon har aldrig varit hemma förut!! Stackarn.. men jag ska i alla fall räkna matte i skolan, Jalle ska hjälpa mig, ja fattar inte o de suger, tur att man har änglar runt sig :).

Nu ska ja faktiskt ta och sovaaa!

Men först tänker jag ägna en mening åt Madde och Carina som tog bort finaste Gina idag :( R.I.P

Natti!
Puss

Lovet slut :I

Jahapp, då var det sista kvällen innan skolan börjar igen, jag vill verkligen inte. Visst det ska väl bli kul att träffa alla igen och ju mer de går av skoltiden, desto mindre är de kvar. Känns jättekonstigt att det redan gått 1½år av gymnasiet!

Höjdpunkter under lovet:
- Usek-middag, alltid trevligt med god mat;)
- Mini-julafton med faster, robert, farfar och kusinerna, mysigt, men kändes konstigt..
- Julstöket i nya huset :)
- Min och Fredriks halvårsdag :-*
- Julafton, jättemysig i år! Mindre stress än tidigare år.
- Mellandagsrean i Karlstad med Malin, Emelie och senare Isa och Laura
- Hann med hästarna OCH Fredrik mycket mer än vanligt!
- Nyår med de bästa!

Sen så har ja inte gjort mycket mer, jag och Linus va hyperduktiga och pluggade fysik en kväll + i kanten till oss ;)

Ja har lovat mig själv att försöka lägga ner mig ett snäpp eller två till denna terminen. Resa upp lite betyd och så vidare, ligger väl inte direkt på högsta snitt. Ska även satsa en del på Parducci, jag tror på honom bara han blir riden mer och jag vägrar ge upp, igen! Nu är det dax att de händer något. Jag ska även bli seriösare med egen träning, det är det jag tror minst på just nu men de behövs!

Upp till bevis helt enkelt ;).

Idag var jag och Parducci ute och skrittade med Jessica och Troppi, det tyckte vi va mysigt. Duktigt av mig att ta mig upp helt själv också, väldigt stolt!! Haha ;P. Han är faktiskt stor!

Nu ska jag fläta ihop mitt hår och förbereda inför skolan..
Ha de fint!
Pussar

Finaste grisen

Nyår :)

Då var de 2009 då, skönt! För nu är allt på noll igen.
Nyår spenderades hemma hos mig, Emelie, Malin, Sara och Fredrik åt mat, skrek karaoke och hade det allmänt trevligt :). Isa, Louise och Laura tittade in en sväng också, men dom försvann innan tolvslaget.

Vid halvett-tiden kom min kära låtsasbror hem en tur också, det var väl det som hände, men de var trevligt :).

Nyår  Alex, Malin, Emelie och SaraJag, Malin, Emelie och Sara :)

Nya året började bra, har inte gjort någonting! Haha! Jätteskönt faktiskt, först idag man gick utanför dörren överhuvudtaget, har till och med varit ute med Snärta en tur i skogen :). Mysigt värre! Men usch så kallt det är.. ja saknar snön, jättemycket!!

Imorgon ska jag rida med Cicci klockan 10. (Hon fyller år ;D) Efter det blir det till att rida Misse, lovat att rida henne tills hon blir såld. Eventuellt blir det ut en tur till Parducci också! Jag hoppas på det..

Så så är det!
Ha de bra! :)
Pussis

RSS 2.0