Bra dag!

Idag är jag positiv, lite trött imorse dock, gick upp tjugo i åtta och bondebarnet kom tio i (!) Hallå! Hon brukar normalt sett komma 08.02. Lite paniiik. Men men. Fick bli frukost på skolan helt enkelt.

Första lektionen var Biologi breddning = vi lyssnade på Pedro och Martin som hade sitt muntliga idag. Lektion två var egentligen foto, meeen som vanligt så hade vi inte speciellt mycket där att göra vilket resulterade i, tro det eller ej, att vi satt och pluggade svenska i 1,5 timme! Extremt duktigt, seriösa  var vi. Kemin var värdelös idag, vi gick igenom labben som jag inte ens var med och gjorde, varför? minns inte, var ju trots allt förra måndagen. Sist och minst hade vi miljökunskap = satt framför en dator i tio minuter (va det ens så länge?) och fikade resten. Det var den skoldagen det..
Inte bättre imorgon.. Miljökunskap, Biologi B, Svenska och Miljöpolitik. + en väldigt lång rast.

Efter skolan blev det hem för ett snabbt ombyte och iväg till gymmet, körde dubbelt på mage och ökade tyngden på armar idag, helt slut. Dessutom kan jag glatt (och svettigt) konstatera att man plågar sig själv lite extra om man tar på sig en t-shirt med stort tryck både fram och bak, det isolerar finfint, höll nästintill på att kvävas...!

Hem efter gymmet, duscha och sedan blev det en bakad potatis med skagenröra (ICA-gjord = jättegott) och en massa grönsaker + vatten. Kändes hyffsat nyttigt. Får ta igen pizzan från igår.

Nu kommer pappa snart och hämtar mig, blir plugga svenska resten av dagen.
Ajöss!
<3

Lördag kväll :)

Och idag har jag varit och tränat, helt själv (eller ja.. tillsammans med min häst och tränare) det gick väldigt bra, allting. Tills vi kommer hem och hittar en svullet framben. Nedrans bananer! Alltid är det något som ska krångla.. typiskt nu när ryggen är bra. Får ta en tur ut och titta hur hon ser ut imorgon, bra att det är snö så det kyls i alla fall. Tycker hon borde reagerat och inte gått som en klocka om hon haft ont.

Har inte gjort så mycket mer idag, varit en sväng på stan nu, träffade Elin J, Erica och Helena. Sitte och tittar lite halvt på en skum film och väntar på kvällens sällskap. Ska till Säffle vid 12-snåret och hämta broder och dessutom plocka upp mamma och Pontus i stan. Så så är det serni.

Imorgon blir det stallet en sväng som sagt och sedan hem på middag, mormor och morfar kommer hit. Nästa helg ska vi hämta Baloo! Hundvakt i två hela veckor <3 det ni!

God natt :)

Torsdag

Sitter i datasalen och väntar på att rasten ska ta slut, väldigt roligt. Har redan ätit, haft biologi och naturkunskap, inte kul! Två prov nästa vecka. Prov i eftermiddag och prov imorgon. Usch usch!

Efter skolan blir det ett pass på gymmet, hoppas på att man känner sig lite fräschare i kroppen så man orkar prestera någonting. Blir nog även en tur till stallet, tömköra vilddjuret och kolla så att hon inte är öm i ryggen igen. Hoppas hoppas hoppas!

Nej det här går inte.. kanske skulle titta lite till på provet.
Miljöpolitik.

Ajöss!

Onsdag :D

Wey! En BRA-dag! Inga mardrömmar, underbart! Skolan var ROLIG, första timmen så lyssnade vi på föredrag, på foto fick vi ett helt gäng med uppgifter och jag är taggad till max, lämnade även in höstterminens uppgifter, jag HÄNGDE MED på Kemin vilket är ett under (!)och på miljökunskapen, tog vi det lugnt, som vanligt " ,

Efter skolan åkte jag ut till stallet, Cathrine var inte hemma och Race hade inget täcke så jag plockade in allihopa och la färdigt maten, kände mig otroligt duktig. Sen red jag den där dåren som jag tömkörde igår, det gick FORT då! Men idag var hon helt okej, förutom i galoppen men jag hade inga förväntningar i den heller för hon blir stel och hysterisk som en pinne när det är mörkt och blåser. Efter ridturen grejjade C och jag med unghästarna, Spikey hade bett och sele på sig för första gången och reagerade inte nämnvärt. Chikita lyfte alla fyra benen utan att varken hon heller jag blev irriterade, tummen upp! Och dessutom grejjade jag henne i mun och öron, gick fint det också. Ska börja ta lite promenader och vänja henne vid träns/bett och kommandon när det blir ljusare på kvällarna, är det tänkt!

Imorgon blir det skola och en massa pluggeliiplugg, eventuellt träna, måste nästan det!
Sen får det nog bli att tömköra Fjonka igen.

God natt!

Mardrömmar...

...igen! Andra natten i rad nu som jag drömmer hemskheter och konstigheter, allting är sådär på gränsen till att man ska  få panik så man vaknar med hjärtklappning (heter det så? Hög puls i alla fall) efter varenda liten jobbig detalj, inte undra på att man blir trött inte. Som tur är så har jag sovmorgon idag, börjar inte förrän 11.40 <3

Igår var det dags för årets första DUS-möte, hämtade påvägen dit upp Emmie på Lillerud och sedan Anna L på tågstationen, smärtfritt så långt. Sen var det lite krångligt att hitta till idrottens hus så vi var ute och velade ett tag men tillslut kom vi rätt. GPS nästa?  Johanna skulle prata med Sture ;). Just nu är vi nog alla lite hm.. oengagerade (?) eftersom det snart är årsmöte och ingen mer än valberedningen vet hur 2010 kommer se ut.

Idag blir det som sagt lite skola, religion och franska och en föreläsning tror jag minsann att det är idag. Efter skolan är tanken att jag och mamma ska till Gullsjö och pumpa lite, gött säger jag! Känns som om man varit ledig hela helgen men så är ju faktiskt inte fallet, mockade 6 boxar och gjorde massa tunga ensilagepåsar och red så det får man nog faktiskt kalla lite träning åtminstone. Med andra ord har jag bara haft en vilodag och det var igår.

Efter träningen får det bli en tur ut till stallet och röra lite på Philippa, hon stod också igår. Hoppas hoppas hoppas på att hon inte markerar något i ryggen idag. På lördag är det Willeträning igen och som det ser ut nu ska jag åka helt själv, scary movie. Det går allt bra;).

Nu blir det lite frukostkäk!
Pusspuss

 

Helgen snart slut!

Japp och jag har överlevt två tidiga morgnar i stallet, jag måste säga att Philippa och Chikita är bra snälla jämför med.. Race, CoRall och Spikey, de har alla ärvt Race TREVLIGA humör! När man tar på Race täcket på morgonen så bits hon och sparkas med alla fyra benen, väldigt spännande.

För övrigt så ska jag pröva mata Philippa med havre nu, vi får se hur lång tid det tar innan hon exploderar! :D Kör 50/50 till att börja med.. Idag red jag barbacka och hon va väldigt fin faktiskt, ska tömköra tisdag och onsdag sen får jag pröva sadel på torsdag om hon inte ömmar, i värsta fall får ja väl träna barbacka:P haha.

Resten av dagen blir lugn och ikväll ska jag och syrran på bio i Karlstad, trevligt värre serni!

Ajöss!

Fredagsmys!

Kvällen har bestått av a-lags match i hockey, jag mamma och Pontus tog på oss långkallingarna och åkte till kära Säffle för att titta på lillebrorsans match, vann gjorde dom också!

Nu blir det tapas och sen ska jag ta kvällen för att gå upp vid halv sju och åka till stallet till möran. Har möra-görat i stallet både lördag och söndag, mys på det! Sånt tycker jag om även om det innebär tidiga morgnar. <3

Idag har jag haft en lugn dag i skolan, svenska, GYMMET, biologi och franska, lovely! Efter skolan åkte jag och Mull till Ica för att köpa årets första semla, mumma! (kunde ja faktiskt äta en sån nu när ja tränat hela TRE gånger denna veckan, utöver ridningen!) Sedan så begav vi oss till min lilla häst, ville att Malin skulle titta hennes gång när ja tömkörde så hon inte såg oren ut, vilket hon inte alls gjorde. Däremot ömmar hon lite i ryggen, blir tömkörning resten av helgen så får ja se hur hon ser ut sen, int bra att lilla prinsessan har ont! När vi var klara hos min åkte vi  till Högbacken för att titta på Rolle, Cicci's nya hingst, en kallblodstravare på 16 bast och riktigt söt! Bilder kommer så småningom, va så säkra!
Och dagens höjdpunkt nummer ett var en skrittur på min älskade prins Santo, det var såååååååååhäääääääääääääär längesen! Mysisen <3 Lite svårt att inse att han faktiskt blir 18år nu..

Nästa vecka är inte speciellt lugn..
Måndag: Skolan, hästen och DUSmöte!
Tisdag: Skolan, Gullsjö med mor, hästen innan plugget.
Onsdag: Skola, stall och gymmet.
Torsdag: Skola - miljöpolitikprov! och Philippa
Fredag: Skola - kemiprov! gymmet, stallet.
Lördag: Wille-träning! wiiie!
Helgen är ledig dock, vad jag vet än sålänge! Hoppas på lite barnpassande!

Den 13-14 februari ska jag och Beafjanten till Kil (!?) på föreberedande ridledarutbildning som förhoppningsvis leder till ridledarutbildningen i sommar <3! Vi ska även hjälpa till med ett femdagars ridläger i sommar så det blir nog ett bra år så småningom :)

Nu blir det minsann mat!
God natt!

Fattar ingenting...

Nu känns det som om allt bara blir mer och mer uppochner. Fan. Philippa känns konstig, eller ja kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men hon är inte sig själv. Och allt annat är också konstigt bara...

Och ja är så fruktansvärt besviken på allt och alla, hela tiden. Ingenting stämmer ju!
FAN

Nu ska jag gå upp poch plugga franska sen ska ja sova..
skitdag.

Tisdag!

Och jag är pigg oooch glad faktiskt! Vet inte riktigt varför men, kanske har en bra-dag helt enkelt :). Fast jag saknar Nitro en hel massa :( inte roligt! Vill ha min bebis hääär. <3

Har i vilket fall som helst sovmorgon till 11.40 idag, religion då, lunch, projekt och franska x( usch o fy. Ogilla franska just nu. Gick dock upp vid 9, mamma var in vid strax efter åtta och frågade vad jag höll på med trooots att det var det sista jag sa igår, att jag hade sovmorgon. Suck...druckit en stor kopp varm kakao och ätit en grov (!) smörgås till frukost.

I eftermiddag, efter skolan, när det nästan är mörkt x( ska jag hämta lite grejer i Tveta och sen åka till hästarna och pyssla lite. Rida Philippa, får bli en tur ut idag, hon har stått i tre dagar, illa! Imorgon kommer Marie för att rida och jag ska på möte, otroligt roligt, dock skönt när man bara har ett möte per vecka:P, nästa vecka ska jag till Karlstad på DUS möte. <3

Nu ska jag ta och göra mig i ordning, hinner kanske med lite smink idag :) haha.

Ajöss!

Tillbaks till verkligheten...

...som sagt. Idag började skolan igen. Jippie! Betydde dóck att jag inte kunde sova till klockan elva så igår kväll ställde jag glatt klockan på 07.00 i hopp om att komma upp då för att göra mig i ordning ordeeentligt, lite smink och så vidare ni vet :). Meeeen när klockan ringde så tänkte jag piggt att jag är finast utan smink och somnade snabbt om och sov till halv åtta. Tyyypiskt mig. Det blir nog bättre, eller inte..  :) Aja. Hann i alla fall äta frukost. Fast jag borde kanske skippat hallonsylten på det kritvita brödet. Skaaaa bli nyttigare!

Skolan var allmänt tråkigt. Punkt.

Efter skolan blev det gymmet med mammi :) vi pumpade skiten ur oss, (nåja.. det va till att ta i) kommer ha en ljuvlig tränigsvärk imorgon! Yummy!

Imorgon ska jag till mina finaste prinsessor :) <3 har inte varit där på tre dagar eftersom vi flyttat, fast vi har flyttat hem igen, fråga inte varför för det vet jag ärligt talat inte. Jag har vilket fall som helst bosatt mig i Åmål, på heltid.
På grund av det ska Philippa ståå kvar hos Cathrine vilket känns underbart för jag trivs som fisken i vattnet där och hästarna också.

Nu får det nog faktiskt bli en dusch!
Ajöss !


Tillbaks till verkligheten...

...som sagt. Idag började skolan igen. Jippie! Betydde dóck att jag inte kunde sova till klockan elva så igår kväll ställde jag glatt klockan på 07.00 i hopp om att komma upp då för att göra mig i ordning ordeeentligt, lite smink och så vidare ni vet :). Meeeen när klockan ringde så tänkte jag piggt att jag är finast utan smink och somnade snabbt om och sov till halv åtta. Tyyypiskt mig. Det blir nog bättre, eller inte..  :) Aja. Hann i alla fall äta frukost. Fast jag borde kanske skippat hallonsylten på det kritvita brödet. Skaaaa bli nyttigare!

Skolan var allmänt tråkigt. Punkt.

Efter skolan blev det gymmet med mammi :) vi pumpade skiten ur oss, (nåja.. det va till att ta i) kommer ha en ljuvlig tränigsvärk imorgon! Yummy!

Imorgon ska jag till mina finaste prinsessor :) <3 har inte varit där på tre dagar eftersom vi flyttat, fast vi har flyttat hem igen, fråga inte varför för det vet jag ärligt talat inte. Jag har vilket fall som helst bosatt mig i Åmål, på heltid.
På grund av det ska Philippa ståå kvar hos Cathrine vilket känns underbart för jag trivs som fisken i vattnet där och hästarna också.

Nu får det nog faktiskt bli en dusch!
Ajöss !


flyttar...

japp, idag har jag och min kära vän börjat städa ur vårt lilla hus på prärien. Eller.. uppe i skogen i alla fall. Vi slängde dessutom ut julen, granen och ja.. rubbet! Bort bort bort. Så trött på jul. Så trött på allt just nu!

I alla fall så är mycket nedpackat nu, hela garderoben bland annat. Tjoho! Sen så var vi i Säffle också, hos Ingela och köpte nya skor till mig och handskar till Mulle. Nice!

Inget stall idag, tyvärr, hade tänkt det men hann inte helt enkelt. Imorgon ska jag rida dressyr tänkte jag, vecka 11 ska vi tävla! Punkt slut.

Och vet ni?! Jag hittade min sorgliga uppsats idag <3 till den, den är bra men den är sorglig.. usch! Jag måååste varit på depp-humör när jag skrev den :P. Ska ta med den o skriva in och rent den på datorn igen.

Imorgon blir det som sagt stallet och sen så får det bli till att plugga lite!

Nej.. nemas point att jag skriver mer, deppigt humör för tillfället. Yey!

Ajöss

Avatar!

Jag tycker minsann att alla i denna lilla värld ska se Avatar. En mycket bra film.. välgjort. Älskar den <3 Var nämligen i Karlstad igår med Linus Lucas och Magnus+ en bil till. Roligt :)! Var dock inte hemma förrän seeeeent och när jag  väl kom hem så satt Stefan och Coffe här och väntade på pizzorna som jag köpt med (erkänn att jag är grymt snäll?!)

Igår var jag även ute en tur på min prinsessa.. som var sjövild. Fick en travhäst bakom oss och det var lääääskigt. Hur ska hon överleva flytten? hm... Hade tänkt ta en lugn genomridning eftersom vi skulle träna idag men icke.
Träningen gick vilket fall som helst bra (!) min prinsessa! Hon är bra fin ibland :) hihi. Ska verkligen försöka åka in till ridhuset lite oftare så det blir lite ordning och reda innan tävlingarna drar igång.

Nej.. nu ska jag fortsätta titta på tv.. och äta chips o godis... tjockt.
Imorgon får det bli en promenix med Princess och en tur till Ingela o Lillstugan.
Ajöss!

Sammanfattning..

Jag tänker inte, som alla andra, att sammanfatta hela 2009 för jag har absolut inget minne av vad jag gjort. Några höjdpunkter var såklart:
Spanien med mamma, Lena och Marielle.
Danmark med familjen
KÖRKORTET
och att bli 18 överhuvudtaget.

Däremot tänkte jag sammanfatta de senaste dagarna! På nyår till exempel, så var vi först hos Linusen och eftersom han hade 12 valpisar hemma och vi var 6 tjejer blev vi kvar där ett tag. :). Vid halvelva tiden körde Linus snälla pappa oss till Victor! Den färden är inte värd att tala om... pinsamt! I alla fall så kom vi dit och vi hde allt roligt. Det var lite stök bestående av snöbad och sådär men hyffsat lugnt tycker jag. Trevligt.
Fick skjuts hem av en kille jag aldrig sett förut vid halvtvå-tiden kanske. Väl hemma lagade vi mat, tortellini med kantareller och skinksås, typ. Väldigt smaskigt. Efter den delikata måltiden blev det en god natts sömn.

Igår sov vi som sagt ett bra tag och efter detta blev det en film med Mull. Mat och slappande framför tv:n och vid sjutiden åkte jag ut till Linus, plockade in hästarna och sen körde vi Kajsa till stan och åkte till Victor för att hämta Linus kavaj som han glömt. Efter det blev det film ;) dagens kommentar var helt klart den Bert drog när han tyckte att han behövde mer plats i soffan.
B: - Jaha.. är ni ihop eller bara kompisar?
L: - Kompisar..
- Synd.
- Vadå då?
- Ja annars kunde ni ju knött ihop er så att jag fick mer plats...
HAHAHAHA!

Åkte hem någon gång runt 12 och sov.

Just nu raggar jag bil tills imorgon, ska träna men mamma skulle visst till Karlstad. Hoppsan! Får väl köra in henne innan Cocass behöver åka i värsta fall. Det löööser sig nog.

Nu ska jag strax åka ut till Tveta och skotta fram transporten, rida och rycka man!

Ajöss!

RSS 2.0